onsdag 29 augusti 2012

Onsdagen den 29 augusti

Jag förstår inte varför det alltid måste bli så stressigt. Förmodligen är det också någon genetisk störning. Leffe försöker  vara steget före, men hanmar alltid två steg efter.
Efter snabbjobbet i Falun i går hamnade jag i alla fall som planerat i Gävle, fast därefter gick planeringen käpp rätt åt helsike. Jag somnade redan vid 21-tiden och sov som en gris tills det var dax för frukost. Frukosten förlöpte bra utan missöden, både tyskar och pensionärer verkar redan ha gått i ide.

Eftersom kvällspromenaden somnade in i går kväll, får ni en bild i min serie "intressanta utsikter från ett hotellfönster" i stället.

Nu mina vänner är det utcheckning, en liten bilresa och så incheckning hos Karlsson som gäller. I morgon kan jag säkert bjuda på ett par snöbilder..........

                                                                             Gomorron

5 kommentarer:

 1. Bästa hotellet ikväll alltså! Härligt :-)

  Hälsa Karlsson så mycket!

  SvaraRadera
 2. Hej Leifi !

  Jättebra att frukosten löpte utan en busslast med tyskar. Nästa inkvartering är nog den bästa, jag vet att du blir varmt omhändertagen och det serveras säkert en superbra frukost och middagen skall vi väl glömma för det vankas säkert kåldolmar eller nåt annat riktigt smaskigt, hmmm va skönt att du blir lite bortskämd det unnar vi dej. Hälsa Ingrid så varmt och sköt om er och ha det gott.
  Kramar från Wikbergs

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Teta,jodå jag har redan blivit lovad kåldolmar!

   Radera
 3. Hola!
  Ha det så trevligt. Hälsa Karlsson så mycket. Du blir väl
  omhändertagen :-)
  Va´bra du har det :)
  Kram P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo, jag håller med, har det riktigt bra nu. :-)

   Radera