lördag 1 september 2012

Lördagen den 1 september

Första dagen på höstmånaden och sista dagen på semestern.........det kunde ha sett riktigt illa ut. Som tur är, är det lite bättre. Regnet har upphört och en ny varmare semester nalkas. Hade bara Karlsson förstått sitt bästa skulle lyckan varit fullständig.
Nåja, har man båda fötterna djupt i den Norrländska myllan, är det inte så lätt att tänka klart. Jag måste ändå erkänna att när det gäller att tömma en båt på vatten är hon ganska imponerande.

Utsikten är också imponerande, regntunga skyar, men fint och rogivande.................


I dag skall jag i alla fall få göra något av det roligaste som finns, inte rogivande kanske, men så långt bortom byråkratin man kan komma. Leffe skall det köra röjsåg och väcka alla de muskler som sedan länge slumrat in.

                                                                         Gomorron

7 kommentarer:

 1. Ser din rubrik... 1:a AUGUSTI? Är du på väg att sakta men säkert gå i barndom igen? ;-)

  SvaraRadera
 2. Det är väldigt vackert i Norrland! Det har jag alltid tyckt. Det finns dock andra saker jag tycker lite mindre om, exempelvis klimatet och alla mygg/knott/bromsar och hästflugor.
  :-)

  SvaraRadera
 3. Hihihi....fnissar åt Amas gamla hederliga uttryck "gå i barndom". Längesedan jag hörde/såg det användas. Så bra - säger liksom allt.

  Ta med Karlsson ner till Estocolmo! Här behöver ösas. Vräker ner...

  Buenas//Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, jäklar, då är man på rätt ställe i dag i alla fall.
   Till och med lampan har lyst ett tag! :-)

   Radera
 4. Hola!
  Hon är fantastisk din Karlsson. Om man bara hade 1/3-del av
  vad hon har i energi.
  Här kommer det nu några droppar regn fast solen skiner. Varför inte ett skyfall nu så det blir renare på gator och torg och alla växter som behöver vatten...Hur svårt det kan vara :(
  Men lite svalare är det. Det är bra. Vattnet är säkert bra när ni alla kommer ner...Varmt och skönt.Och solen skiner som vanligt.
  Kram P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, hon är pigg för sin ålder. :-)Tycker ändå att hon skulle åka till Spanien nu och vila upp sig.

   Radera
 5. Hej på Er !
  Oj va duktig Karlasson är, hon klarar det mesta, synd att hon inte kan åka på semester till Solhuset men det blir en annan gång och den som väntar på nåt trevligt väntar inte förgäves. Vi har igen varit i Ekenäs som hund och barn skötare. Här regnar det och molnen hänger tunga så det ser dystert ut. Vi skall bänka oss frmför TV-appareten för snart börjar Finnkampen, få se hur det går, det kommer och bli ganska jämt tror jag ??!!
  Ha det gott, kram från Wikbergs

  SvaraRadera