lördag 16 februari 2013

Lördagen den 16 februari del 2

Det blev lite sent i går. Ja med Leffes mått räknat alltså. Nej, jag var inte ute och slarvade............jag försökte vara så noggrann som möjligt - i lägenheten alltså.

Denna gång var jag inte ens ensam, sonen var med och det var nog därför det blev noggrant. Det är inte kul att lägga klinker på ett golv som lutar och så alla dessa små j..la plattor som skall rättas in i ledet.

Tyvärr har jag nog insett att vi aldrig hinner bli klara med lägenheten innan sonens flickvän anländer och det är med sorg i hjärtat att inser att det är dags att börja städa i huset.
Det är damm med anor från ett tidigt 80-tal som nu får stryka på foten. En ide' är väl annars att sätta upp ett tält ute i snön. då finns det dessutom en chans att kamma hem vinsten i Ama's boende-tävling.

Det var kul att Alecta kommenterade inlägget i går. Det visar på ett tydligt engagemang. Tack Kerstin!

Jag skall inte trötta ut er med så mycket mer denna morgon, men måste ändå reagera lite på kommentaren från Reumatikerförbundets ordförande Anne Carlsson. Hon fick frågan om de 8 miljonerna som försvunnits från 90-kontot. "Vi har inte fattat något medvetet beslut". Omskrivet till vanlig svenska betyder det: "Jag har inte en j..la aning". På presskonferensen i går skickade hon fram förbundets generalsekreterare, själv hade hon gömt sig någonstans i de värmländska skogarna.

                                                                    Gomorron

3 kommentarer:

 1. Hej igen!
  Ja, det är som jag alltid har misstänkt, jag är alldeles för hederlig för att komma i fråga på någon topposition inom stat, kommun eller det privata näringslivet. Jag har inte tillräckligt rymligt samvete.
  Nu du Leffe, börjar du väl ändå skymta ljuset i tunneln vad gäller golvläggandet. Somens japanska flickvän kommer nog att bli mäkta imponerad av sin "svärfar" även om du inte nådde riktigt ända fram som man säger.
  Ha en bra lördag!
  rocio

  SvaraRadera
 2. Hola Leffe!
  Måste det läggas så små plattor? Aldrig sett det förut.
  Vad fort det hade gått med stora liksom :)
  Ja reumatikerförb.tant svarade kul...dom fattar alltså
  omedvetna beslut. låter läskigt :(
  Det pratas om att det är korrupt i Spansklandet...det är
  ingen större skillnad snart när allt kommer fram.
  Lycka till med städningen :)
  Kram P ♥

  SvaraRadera
 3. Det är rätt, Leffe. Man ska inte slarva bara för att det blir lite tidspress. Det kommer att bli jättefint i badrummet, men det gäller nog att prioritera dammallergin.

  Ska bli kul ifall du hittar nån boende-bild :-)

  SvaraRadera