söndag 8 september 2013

Söndagen den 8 september

I dag var inspirationen på en bottennivå. Det finns inget i huv'et som absolut måste ut. Det går inte ens att irritera sig över vädret en frisk och klar morgon med nio varma grader.
Jag satt med min kaffekopp ute och myste en stund. En ny gräns är sprängd......... 97 kilos gränsen, men förmodligen ställde hamburgaren till det en del. Det är farligt nära den maxvikt jag satt upp för denna dag.

Jovisst, Leffe har gjort ett diagram som talar om maxvikten för varje dag ända fram till Japanresan.
Ni som följt bloggen vet också att det ofta tenderar till överdrift och så är det nog nu också. Jag tänker inte berätta vad målsättningen innebär, många tycker säkert att jag är tillräckligt tokig ändå.
Ni får veta det på slutet....................kanske.

Det har varit väldigt dåligt med bilder på sistone och det blir inte mycket bättre i dag.

 Ni kan få den som jag glömde visa i går, den från den fullsatta baren då den kvällen som Leffe spårade ur och tryckte in en hamburgare..........

Enligt rapporterna som kommer från Spanien är presidenten riktigt i sitt esse nu. Först vattenavkylningen av sina landsmän. Dagen efter stod samma personer och skrek åt varandra igen och i går gick han in på den internationella arenan. Denna gång var det en engelsk familj vars dotter hade dragit ner en luftmadrass i poolen som fick en utskällning. Familjen tog så illa vid sig att de helt enkelt gick därifrån.

Annars var det ett par tinnar jobb i Borås och hemresa därifrån som gällde. Allt gick enligt planerna. Efter frukosten började fastedag nr. 2.......... bara en skål kaninfoder med med 100 gr. fläskfilé till lunch  och så mot kvällen några tomater och ett glas cola light att somna på.

                                                             Gomorron

5 kommentarer:

 1. Go´morron!
  Nej man får tomt i huve´t i bland fast det märks inte när man börjar skriva...OK svamlar man så märks det men det gjorde du inte :)
  Usch för den där presidenttoken...Fy allstå, jag
  skull aldrig orka bo där :( Så oroligt när man ska ha roligt...
  Tomater och cola light till kvällen??? Magkatarrsframkallande :(
  Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att hans dagar är räknade, men visst skapar det en olustkänsla. Lite svårt att sälja just nu bara tror jag.:-(
   Nja, min mage verkar tåla det också. :-)

   Radera
 2. Han borde verkligen störtas, den presidenten. Som dom gjorde med lilla presidentskan här i vårt hus (som vi i och för sig inte hade några problem med).

  Duktigt jobbat med vikten! Hoppas att du i alla fall inte siktar på under 50 kg... ;-)

  SvaraRadera
 3. Hola! Skippa cola light - drick vatten istället. Lightläsk skapar ett sötsug. När det smakar sött på tungan förbereder sig kroppen för sockret som ska komma. När det inte kommer något socker som kan brytas ned och transporteras ut i celler uppstår ett sug och kroppen skriker efter riktigt socker och så blir man sugen på ngt annat att stoppa i munnen.

  Presidenten borde spärras in omedelbart.

  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
 4. Men Susan....... är det inte lite dumt att förstöra en bra törst med vatten?? :-)

  Presidenten? Ja där har du helt rätt, låsa in och slänga nyckeln. :-)


  SvaraRadera