söndag 6 oktober 2013

Söndagen den 5 oktober

I går var det sista dagen med "gänget". Vi åkte in till något som fick Karlsson att sväva på moln. Ett shoppingcenter!! Vi fick uppleva den berömda vägkorsningen där det passerar en halv miljon människor varje dag.

Ja, Leffe började förstås genast längta till sommarstugan i Norrland..................

Ser ni Leffe på bilden??

Johan,äldsta sonen ville visa oss "The lonely dog" och berätta historien om hunden som alltid mött sin husse vid Shibuya station. Den kom dit varje dag även efter att husse hastigt gått bort och väntade troget samma tid varje dag ända tills den själv gick till historien, vill ni se storyn, finns den här...... http://www.youtube.com/watch?v=XQ8TuxoSZeo

Den gripande lojaliteten resulterade i  en staty utanför stationen.

Lunchen, en sen sådan intog vi på en Irländsk pub i närheten. Leffe klantade sig och beställde en öl "a good one" och fick något som får en att undra var irländarna befann sig när vår Herre delade ut smaksinnet.
 Johan som alltid ställer upp i svåra situationer tog hand om diskvattnet och Leffe fick trots klanteriet njuta av en god öl till lunchen.
Därefter var det dags att ta avsked av de 2 yngsta, som skulle övernatta ute vid flygplatsen.

Karlsson ville att Johan och Leffe skulle få en pappa-son- kväll och så blev det. Det var en toppenkväll, vi behövde absolut den stunden för oss själva.
Efteråt hann vi Karlsson och Leffe till och med äta en en "nattmacka", en  pizza innan den hektiska dagen var till ända.

                                                                              Gomorron



3 kommentarer:

  1. God dag!
    Underbart är kort! Var det inte Monica Zetterlund som sjöng så? Men du har tur som har möjlighet att träffa dina "barn" även fast dom är långt borta. Men är båda sönerna i Japan? Jag har inte fått någon riktig kläm på det. Hur som helst, ha en trevlig hemresa!
    rocio

    SvaraRadera
  2. Hola Leffe och Karlsson!
    Ja det regnar tydligen. En del har munskydd har man sett på olika bilder.
    Bacillskräck el avgaser?
    Fina bilder på vimlet! Här nere ser det ut att bli lite mulen dag också.
    Gör inget, svalt och skönt :) Lite paus från sol skadar aldrig :)
    Kram P ♥

    SvaraRadera
  3. Irländsk pub i Japan??? När det finns såååå mycket god japansk mat... Voj, voj...

    Jag har sett filmen "Hachiko", med den där trogna hunden. En mycket gripande film. Att sen Richard Gere är med i den gör ju inte saken sämre ;-)

    SvaraRadera