tisdag 22 oktober 2013

Tisdagen den 22 oktober

Då mina vänner var det strax dax för löneutbetalning igen. Fattar det bara inte............. det var inte länge sedan förra lönen betalades ut.
 Rimligtvis borde jag vara miljonär, men av någon outgrundlig anledning verkar det alltid finnas dagar kvar på månaden när lönen tagit slut.
Gårdagen var en riktigt lång sådan och den började inte bra. Mina reservdelar hade försvunnit! Ett litet paket på c:a en kbm och 1500 Kg var spårlöst försvunnet. Nåja, det återfanns efter ett par timmars letande, men det var inte direkt någon optimal början på en arbetsvecka.
Dagen fortsatt lite i samma stil och Leffe ramlade i säng alldeles för sent. Nu är det så finurligt ordnat att även om huv'et somnar sent, vaknar kroppen alltid vid samma tid och då förstår ni att tisdagen inte har börjat med flaggan i topp.
I går började jag planera för en kort tripp till sommarstugan. Troligen har det tunnats ut lite nu både på vägar och strand.

 Här en påminnelse om varför vi valde klipphällen i stället för stranden där lite längre bort

.............och varför vi hellre gick än tog bilen.

Vilket jävla tjafs om Sture Bergvall.......... Jag mår illa när han blir intervjuad på TV och framstår som en söndagsskolepastor.
Hans bror tycker att det är dags att han släpps fri nu, "han har inte krökt ett hår på någon på 40 år". Nej tacka f..n  för det, han har ju suttit inne!
Vänta bara tills han blir fri och TV slutar intressera sig, då vaknar garanterat mördaren och pedofilen i honom igen.
                                                                                      Gomorron

8 kommentarer:

 1. Hola! Ja en tur ner nu vore inte så dumt men verkar inte funka innan jul... Nu gäller det att undvika de värsta folksamlingarna, klä sig varmt och käka D-vitamin - det hostas och snörvlas i kylan överallt känns det som. Och folk har inte ens vett att hålla för munnen. Bläääää.....

  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, nu har jag missat nå't igen.......trodde det var C-vitamin som gällde! :-)

   Radera
  2. http://illvet.se/manniskan/sjukdom-behandling/vitamin-d-ar-nyckeln-till-kroppens-forsvar

   //Susan

   Radera
  3. OK då, får satsa på en längre vistelse i sommarstugan. :-)

   Radera
 2. Härligt att planera in en tripp nu - det är behagligt varmt och inte alls lika mycket folk. Inte heller dött - det gillar jag med Torrevieja, det är liv och rörelse året runt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr hinner nog värmen försvinna innan jag kommer ner, men det gör inte så mycket. :-)

   Radera
 3. Hola Leffe!
  Välkommen ner :)
  Håller med om S B. han har kostat staten många miljoner för att "hitta på". Och han var ju peddo och dessutom nästan mördade en person..Drogmissbrukare men man har ansvar också :( Frisk nej. Smart javisst, just därför vet han var en slipsten ska dras. ...Pedofiler blir aldrig friska :( Skandal utan like är det.
  Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han vill ju vara med sin familj som han säger. Det torde väl vara samma familj som tog avstånd ifrån honom när han svartmålade sina föräldrar.

   Radera