torsdag 10 oktober 2013

Torsdagen den 10 oktober

Gårdagen blev en riktigt tråkig dag, först åkte Karlsson i väg............

Efter allt detta............ semester i Japan, jobbiga avsked och alldeles för lite sömn, var det äntligen dags för det hett efterlängtade jobbet.

Som tur var hade Leffe lite tur, jobbet flöt på bra och jag var hemma redan vid 14 tiden. Resten av dagen ägnades mest åt att känna efter i vilket trötthetsstadium kroppen och huve't befann sig.

Ja, och så förstås, invägning och den aktiviteten lyfte varken dagen eller humöret. Nåja, vi hade kul och nu är det dags att ta tag i de nyss uppsatta målen.

 De 97 kilona jag lyckats bygga upp kroppen till på bara 10 dagar skall vara nere under 90 innan jul.

Resten av veckan är det jobb på Huddinge som gäller. Välkommen vardag, LCHF och 5:2!

                                                              Gomorron

5 kommentarer:

 1. Du får muntra upp dig med att det är så mycket lättare att åka västerut. Man får ju sovmorgon ju :-)

  Du kommer att greja det där med vikten, det är jag övertygad om. När man är på semester sådär så har man all rätt att unna sig.
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo, man har rätt, men man unnar sig kanske lite föööör mycket ibland.. :-)

   Radera
 2. Hola! Välkommen hem till duggregnet!

  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och på tal om din "nya" vardag: Den här gripande historien tror jag är en av anledningarna till att kostdebatten har blivit så hätsk och känslostark med påhopp etc. Många såna här historier har spridits de senaste åren där människor har gått ned i vikt och börjat må bra genom att göra tvärtemot vad expertisen har sagt. De känner sig arga och lurade. http://www.kostdoktorn.se/barndom-overviktig
   Buenas! //Susan

   Radera
 3. Hola Susan! Det får mej osökt att tänka på Paolo Roberto, den sjävgoda som vet exakt vad vi alla behöver, först spagetti och se'n springa skiten ur oss. :-)

  SvaraRadera