söndag 24 november 2013

Söndagen den 24 november

I dag vaknade jag till en fantastiskt fin morgon!
 Med lite positivt tänkande kunde Leffe vara på väg ner till beachen nu. Ja, tänker man bara bort att det är tre grader kallt, slutet av november och i Sverige, så är det bara solen kvar. Den senast nämnda är nog på väg upp nu eftersom det kan anas en viss ljusning i mitt svarta hål.
Nåja, min erfarenhet av tidigare november-solar har inte varit någon större hit, så badbrallorna lär få ligga i ide ett tag till.

Varför undrar säkert någon, varför kommer inlägget så sent? Näedu Tommy, Leffe har inte varit ute och "svirat". I min ålder är svirandet lika sällsynt som en värmande november-sol i Svedala.
Däremot är jag lika snurrig i skallen som man brukar vara efter en dylik utsvävning. Snurrandet beror på att jag efter många nätters halvtaskig sömn i går kväll tog en liten slurk Theralen.
Theralenet hade jag kvar sedan en tung period i mitt liv för några år sedan. Antingen hade det legat till sig eller så var inte kroppen riktigt förberedd, men resultatet lät i alla fall inte vänta på sig.
Det var länge sedan jag sov 9 timmar, men nu känner jag igen en känsla som nästan fallit i glömska........................att vakna UTVILAD!
Arbetslusten, den som det varit lite si och så med ett tag nu, den var också tillbaka och i dag skall den förbrukas i lägenheten.

Jag lovade er en lösning på mysteriet med de rivna kakelplattorna. Bilden blev inte så bra, men ni ser kanske vad som är på gång.

I dag blir det besök på det nyöppnade gubbdagiset. BAUHAUS öppnade i går och har en massa bra erbjudanden som absolut  inte får missas!!

                                                                            Gomorron

17 kommentarer:

 1. God morgon!
  Förlåt, men NÄÄ!!
  rocio

  SvaraRadera
  Svar
  1. Morr'n rocio! Ja, då får du allt vänta till morgon. :-)

   Radera
 2. En ny ledning??

  LOtta

  SvaraRadera
 3. Hola! Ja med positivt tänkande kommer man långt! Tänk vilken förmån du har att kunna välja att fortsätta jobba efter 65! Många har varken jobb eller pension - du har både och! Många har knappt tak över huvudet - du har minst 4 stycken! Och som lök på laxen har du allt som oftast takutsikt! ;) ;) ;)

  Buenas! //Susan - som försöker se livet från den ljusa sidan i novembermörkret. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo, vi klagar mycket, men har det allt ganska bra i alla fall. :-)

   Radera
 4. Nu är det inte mycket varmare här på mornarna. Till och med Anders vägrar gå morgonpromenader... Det kanske känns bättre att veta det? Fast det finns folk som ligger på stränderna på dan, men det är inte särskilt trångt :-)

  Vad det där ska bli? Inte en susning... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ama! Va? det är väl bara bra kläder som fattas på morgonen då? Ni har ju skidkläder :) Blåser lite men solen är ju uppe. Om han inte går tidigare än
   7.53 :-)
   Kram P ♥

   Radera
  2. Skidkläderna ligger i "dammsugarpåsar" nere i källaren, liiite jobbigt att hämta dom. Sen är han uppe betydligt tidigare än så - men han får skylla sig själv ;-)

   Radera
  3. Jag tycker du skall hämta upp skidkläderna, köpa rullskidor i julklapp och se till så han inte börjar bli gubbig. :-)

   Radera
 5. Hola Leffe!
  Theralen...man får ökad känslighet med åren :) Medlet används vid sövning också :) Inte underligt att du sov så länge :) Bra iaf att du är utvilad och vaknade framför allt :) Ha en bra dagis-och jobbdag :-)
  Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är risker man får ta ibland, det var skönt och ovanligt att vakna utvilad. Jag gör nog om det nå'n gång. :-)

   Radera
 6. God eftermiddag säger jag. Jag tror du ska kakla hela väggen, eller? Spännande blir det att se och höra imorgon.

  Ha en bra söndag och köp nu inte för mycket på Bauhaus även om de lockar med många bra priser.
  /Yvonne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis Yvonne, helt rätt!! Det blev inte så mycket köpt även om det blev mer än planerat. :-D

   Radera
 7. sv: Den överkorsade grisen ska ju symbolisera spargrisen som fick sätta livet till för att alla dom där småpengarna skulle komma ut. Det är ju HUR tydligt som helst! I alla fall kändes det så igår kväll... :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. OK, det är du som bestämmer hur det skall tolkas, men är det så bra att klottra på bordsduken när man går ut? :-)

   Radera
  2. Det är därför vi inte använder duk här hemma. Kan liksom inte låta bli att klottra på dom... ;-)

   (Vi hade redan solkat ner duken med vin och tapas, så dom skulle ändå behöva byta den :-D )

   Radera