torsdag 26 december 2013

Torsdagen den 26 december

I går var det stor släktmiddag hos Karlsson, 27 personer enligt någon räknekunnig.
Jag undrar hur många vi skulle bli om jag drog igång något sådant? Ja, mycket beror ju förstås på om sönerna är hemma och ifall Ghita, min kusin har möjlighet att komma.
Trevligt var det i alla fall, och tyvärr blev inte ett enda kort taget, jag skäms.................

Rocio var lite besviken på mej i kommentaren i går och som vanligt hade hon rätt, det har alltid tjejer.

Jag skall nu redovisa mitt mycket (alltför mycket ) tjatande om hur det har pysslats. Det är ingen hemlighet att jag är lite gjut-tokig. Vad passar då bättre än att gjuta en tegelsten för att öka pondusen på julklappen. En resa väger ju inte så mycket.
Alltså detta fick hon i sitt paket och som vanligt blev hon jätteglad för presenten och undrade var hon skulle hänga upp den.

Kanske inget som får konstkritikerna att gråta glädjetårar, men på Leffes låga nivå var det en riktig höjdare.

Under detta konstverk låg det viktigaste, de 7 magiska kuvärten som fick Karlsson att tro att hon först blivit bjuden på middag i Falun, för att sedan, när hon öppnade det sista förstå att middagen befann sig i Spanien. Tack Pian och Ingvar För inbjudan!!
Jag måste också rikta ett speciellt TACK till Margaretha, storasyster Karlsson, som hjälpte till med semesteransökan och alltid var lika positiv oavsett hur orolig och målafanpåväggen Leffe var.
 Och så naturligtvis Preciosa som såg till så Karlsson fick lite krydda på semestern med ett tandläkarbesök i Spanien hos sin gamla tandläkare hemifrån, även kallad häst-tand-doktorn (Leffes kommentar)


                                                              Gomorron

3 kommentarer:

 1. Hola! Underbar present! Var ligger restaurang Siemens nånstans? ;) Själva ska jag och maken packa kabinväskorna strax och dra från kylan. Det är en sån där "dag 0" idag igen! Har velat skona dig i värsta kylan och mörkret så jag har inte terroriserat din blogg med någon nedräkning. :)
  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Susan och det gör inget, nu har jag ju själv börjat nedräkningen.......... :-)

   Radera
 2. Haha! Vilket fiffigt sätt att ge den underbara julklappen på :-D

  Idag skiner solen här, och det är nog bara uppvärmningen inför det att ni kommer hit :-)

  SvaraRadera