måndag 27 januari 2014

Måndagen den 27 januari

Undrar vart gårdagen tog vägen. Den bara försvann och som vanligt hade planeringen varit allt föroptimistisk.

Inkopplingen av blandaren till tvättstället i lägenheten var också, som vanligt, krångligare i praktiken än i teorin. Nåja, det blev gjort i alla fall och därefter var det bara att lasta in sig i bilen och börja åka mot Sundsvall.
Åldern börjar nog ta ut sin rätt och Leffe insåg sin begränsning redan i Gävle. Det är på "hemmet" i Gävle som någon idiot hittat på att man inte får ställa älgen på bordet.
Kommer ni ihåg det korkade förbudet?

Nu gjorde det inte så mycket eftersom jag ändå inte hade någon älg att ställa där..

Det enda jag hade med mej var en tjurskalle och den kravlade genast ner i den sköna sängen och somnade nog innan den träffade kudden.

Natten tog också slut alldeles för fort. Frukost 04:30 och iväg mot Sundsvall.05:00 det är vad som gäller just nu. Ledsen, men hinner inte svara på era kommentarer just nu, men lovar göra det under dagen.

                                                                Gomorron

6 kommentarer:

 1. Haha! Synd att du inte hade en älg med dig, då hade du kunnat busa till det lite. Alltid kul att bryta mot regler ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har funderat på det där, men hur gör man för att få älgen att sätta sig på bordet?? :-(

   Radera
 2. God kväll!
  Slit å släp...ett år till, visst är det så illa? Fy, vad jag lider med dig, men du ser iaf ut att se fram emot dagen P. Jag har aldrig förstått mig på dom som jämrar sig inför pensionsdagen i tron att dom inte ska ha något att göra. Det finns hur mycket som helst att sysselsätta sig med. Om man vill och känner för det alltså. Vill man inte så sk-er man i det tills lusten kastar sig över en. Toppen!
  rocio

  SvaraRadera
 3. Joo, ett drygt åt till är det. Det är lite som ett sorgearbete och nu har jag nog betat av den biten. Det börjar kännas mer och mer kul ju närmare jag kommer

  SvaraRadera
 4. Hola! Du får trösta dig med att du slipper trängas med tyskar till frukosten i morgon bitti! Ja, det kan ju knappast bo några där med tanke på älgbordet - då hade det varit norpat för länge sedan. ;)
  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så långt tänkte inte jag. Då skulle jag garanterat ha stannat till och sovit där. Nu blev det en lång och tröttsam resa ända hem i stället. :-)

   Radera