lördag 25 augusti 2012

Lördagen den 25 augusti

Äntligen hemma!  Joo, så blev det. I går vid 16-tiden parkerade jag på hemmaplan. Tyvärr blev resten av den eftermiddagen bortkastad.
Några ruttna brädor på räcket runt trappan behöver bytas och det i sin tur drar med sig nya projekt. För att kunna handla brädorna måste det till ett takräcke och i det fallet hade jag, vis av första misstaget, bestämt att köpa ett lite dyrare denna gång.
Tyvärr fanns inget sådant på JULA och eftersom Leffe som vanligt kände sig stressad fick det bli ett billigt även denna gång.
Väl hemma kunde jag bara konstatera att skiten var mer eller mindre omöjlig att montera. I dag skall allt packas ner i kartongen igen och returneras.
Lite nyttigt blev det gjort i alla fall. Jag bokade två resor. Det blev panik där också.
 Ryanair hade höjt priserna på de dagar jag tänkt åka, så jag fick planera om lite och resan blev en dag längre och 200 kronor dyrare, ganska hyfsat ändå alltså,1800 kronor. Nu är det bara att hoppas att chefen godkänner ledigheten också.
På tal om chefer......... vi bokade en resa till, denna gång med Karlsson! Jodå i januari bär det av till sommarstugan.

Gomorron

11 kommentarer:

 1. Buenos días!
  Skönt att hemresan gick bra iaf! Man kan vila närt man kört så lång också :-) Jag hade noterat
  när du skulle ner men nu har du ändrat :( Är Norwegian dyrare vid den tidpunkten?
  Ha en bra helg och ta´t lugnt! Kram /P

  SvaraRadera
 2. Du behöver inte ändra såå mycket, jag åker hem en dag senare bara.........den 11:te
  Joo, Norwegian är mycket dyrare då, tyvärr. :-(

  SvaraRadera
 3. Det var väldans så snyggt det har blivit där nere. Ännu bättre sedan vi hälsade på. Nu kan det väl inte vara så mycket kvar att göra. Härligt att ha bokat resa. Vi längtar ner hela tiden. Skall nog åka ner i April eller Maj.Skall först kämpa oss igenom höst och vinter.
  Ha det bäst. Tommy o Helèn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju alltid något att göra, men nu känns det inte lika tvunget längre. Vi planerar att åka ner i maj, så kanske ses vi där då? April är lite osäkert vädermässigt, men i maj, är vädret perfekt.

   Radera
 4. Hola! Vad fint ni har det i er sommarstuga! Har varit inne och läst på semesterbloggen för ett tag sedan och oj vilket jobb du och Karlsson har gjort! Vi hade också en del fix i "Casa Susanna" men inte alls lika omfattande som ni.

  Hem den 11:e? Då missar du ju det där trevliga sällskapet! Din vanliga otur! :D

  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
 5. Hola! Förmodligen har ryktet om det där "trevliga sällskapet" spritt sig med den påföljden att priset går upp. :-)

  SvaraRadera
 6. Hej Leffe!
  Säger som Susan. Så fint ni har fått det. Träden/häcken såg inte för rolig ut. Jag åker med Ryan t o r + inchekad resväska. 1750:-. I slutet av sept. Vi har pratat om att åka i jan men jag ska bli farmor igen då, så jag avstår. När första bb kom var jag i Torre och ville hem på en gång .
  Ha det gott/À-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det A-K. Det är några som tycker att vi gjorde fel när vi tog bort häcken och det kan jag ocksåförstå, men det skulle funka bättre om man var där permanent och hade möjlighet att hålla efter och städa efter den.
   Lycka till farmor, jag hoppas också att få uppleva den lyckan, men det ser mörkt ut. :-(

   Radera
 7. Kan bara stämma in i beröm-kören :-)

  Perfekt att dom hade ökat priserna så du fick en dag extra för bara 200 pix :-D

  SvaraRadera
 8. 1800 kr är Ok tycker jag. Vi kunde åkt en vecka i mitten av okt. men gubben fick tyvärr ingen semester!!!! SURT!!

  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland kan det kännas lite tungt och ibland undrar man om man gör rätt. Jobbet är inte allt, men samtidigt måste man ha råd att åka på semester också. :-(

   Radera