tisdag 29 januari 2013

Tisdagen den 29 januari

Jahapp, då var vi där, nu börjar den igen.........längtan tillbaka, fast man (jag) glömmer ganska fort. Jag är ändå rätt så säker på att snötäcket inte var lika heltäckande i lördags.

För säkerhets skull blev det bara lite "byråkratisering" på hotellet fram till lunch, det är bra vänja kroppen lite försiktigt så inte chocken blir för stor.
Jag ägnade också en hel del tid åt att fila på brevet som vi skall skicka till administrationen för vårt Comunidad.
Enligt protoll från ett möte förra våren var det sju deltagare närvarande. två av dessa var presidenten och hans kärring.
Dessutom hade presidenten lyckats skrapa ihop 21 fullmakter från andra ägare. Det är ganska lätt att räkna ut att samtliga beslut röstades igenom med god marginal och i sämsta fall 23 röster mot 5.
Jag tror Franco ler i sin himmel. Nåja, han måste säkert blicka uppåt, men han ler i alla fall.............

I dag skall jag sakta men säkert börja snurra ekorrhjul igen. I eftermiddag snurras det iväg mot Örebro och troligen hem igen på onsdag.

Jag skulle ju släppa detdär med presidenten ett tag nu, men kunde inte låta bli att visa bilden på vår "förbjudna parabol", den som sitter för högt alltså.

Leffes förbjudna är den till höger och den vänsta är en godkänd spansk variant.

Joo, ett litet förtydligande..........enligt presidentens regler får inte parabolen sticka upp ovanför den blå toppen och vår låg lite över den gränsen,                                                                  Gomorron

9 kommentarer:

 1. Godmorgon, han verkar ju helknäpp er president. Får man verkligen - ens i Spanien - ha så många fullmakter?? Har för mig att man bara fick ha 2 st/person. Nå, han verkar ju ha egna spelregler den mannen.
  Med mina ögon ser det ut som den spanska parabolen sitter högre upp än er, eller??

  /yvonne

  SvaraRadera
 2. Välkommen "hem"!
  Våra vänner i Urb. bredvid oss (ev. brodern till er pres.) körde också med samma variant. Han samlade ihop fullmakter från dom spanska ägarna som ju var i majoritet . Nu är han i alla fall ersatt och dessutom har dom fått ny administratör. Samma som vi har i vår Urb. Den förra visade sig s.a.s. "samarbeta" med den gamla pres. vid flera upphandlingar i Urb. Hoppas att ordningen kommer tillbaka för både dom och er.
  rocio
  rocio

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rocio! Joodå, det verkar förekomma någotslags "samarbete" här också. Vi får väl se vad som händer. Min mäklare i Sverige, en spanjor, har lovat ring administrationen och fråga vad som är på gång.

   Radera
 3. Hola! 21 fullmakter??!! Verkar inte riktigt klokt... Vad ska du skriva? Blir nyfiken. ;)

  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
 4. Hola!
  Ja det är skillnad på antenner och antenner :-D
  Ja hoppas du får en bra vecka och inte grubbla och slösa energi på "tontos".
  Här ska pinas i dag...rätt åt mig.Jag har väl varit dum :(
  Kram P ♥

  SvaraRadera
 5. Han är helt enkelt inte klok... På'n bara!

  SvaraRadera
 6. Instämmer med föregående skribent! Ska bli intressant att få höra fortsättningen...

  Lotta

  SvaraRadera
 7. Hej Leifi !

  Instämmer helt med Ama, presidenten är inte klok så ge er inte.
  Hur tokiga får människor vara ?? han borde definitivt sluta som president, det måste finnas nån annan som är mänsklig och rättvis.
  Nu har ekorrhjulet börjat snurra igen, men du behöver ju säkert inte ENSAM ta hand om hela Siemens firmans reparationer. Nej du skall ju oxå fixa mycket annat, eller hur ?? tex. lägenheten !!

  Ha det bra och sköt om dej, hälsar Wikbergs

  SvaraRadera
 8. Har varit bortrest ett par dagar och har inte läst allt som hänt. Tycker att el presidente verkar un poco loco! hoppas att du får hjälp med denne envåldshärskare. Kram/AK

  SvaraRadera