fredag 1 februari 2013

Fredagen den 1 februari

Undrar ni någon gång vad ni håller på med? I går fick den tanken fäste i mitt huv'e. Det blir ofta så när jag inte får chansen att spela hjälte.
Det fanns inga kameror att rädda livet på, det fanns ingen Karlsson som tyckte att jag var duktig, det var bara en badrumsvägg som skulle siliconfogas i hörnen.
Snart har Leffe kommit upp i samma siliconförbrukning som Viktoria Silvstedt har. Den tanken lyfte dagen en aning............
Det gäller att passa på nu när det är lugnt på jobbet, så i dag skall det fogas kakelväggar. Å andra sidan brukar Murphy se till så fredagen går åt helsike, så osvuret är bäst.

Jag snor en bild från Ama's blogg. Playa del Cura........ så långt bort vågade vi aldrig åka när vi var där. Dessutom tycker jag hennes snöbilder är mycket bättre.Jag förstår att ni undrar vart bantar-snacket tog vägen. Ja, det tog en liten paus i förra veckan och jag har inte vågat konfrontera vågen ännu. Jag tror inte riktigt på att den veckans diet gjort att kilona rasat. Joo, rasat har de, fast riktningen blev åt fel håll.
I alla fall har jag ett nytt mål inför nästa semester i maj, då kommer Leffe in i en ny viktklass, fjädervikt..........endast 90Kg kommer gubben att väga på avresedagen. Undrar om man kan få rabatt hos Ryan då??

                                                                  Gomorron

5 kommentarer:

 1. Buenas Leffe!
  Jo nog undrar man i bland vad man gör och varför och t.o.m varför man finns :-) Fast det får man inget svar på.Det är bara att hänga med helt enkelt. Jag pratade också om vikt när januari började...Pratade alltså hm och hm...
  Blev förkyld så där försvann energin- Ja inte den man intar...Du klarar det nog. Jag har allt möjligt att skylla på :( Kram P ♥

  SvaraRadera
 2. Ja, vad håller man på med? Inte vet jag, men dagarna och åren går...

  Fast jag måste erkänna att jag trivs med tillvaron, i alla fall nu när vi är hemma igen :-)

  SvaraRadera
 3. Som pensionär håller man på med det som man vill göra.
  Det är urjobbigt att skriva till dig på paddan. Vid minsta lilla fel måste man redigera. Och iblan funkar inte ens det.
  Kram/AK

  SvaraRadera
 4. Hej Leifi !

  Du är nog inte ensam om funderingarna över vad man sysslar med...
  här finns oxå två som inte riktigt vet vart tiden flyger iväg, dagarna bara rullar på och ingenting märkligt får man gjort, men vänta bara när vårsolen börjar skina då börjar det säkert hända ett och annat... vi har det bra och gör precis vad vi själva vill. Du kommer helt säkert att klara ditt mål med vikten, det skall inte bli problem för "Paavo" det fixar han fast med vatten och bröd om det kniper,

  Ha det bra nu med silikon och allt annat trevligt...
  hälsar Wikbergs

  SvaraRadera
 5. Hola! Lugn, bara lugn. Den här gången kommer inte Murphy att ställa till något. Du köpte ju öl hos honom sista dagen i sommarstugan så han är säkert på gott humör nu! ;)

  På tal om öl så är jag packad och klar nu. Återstår bara en invägningskontroll. ;)

  Buenas! //Susan

  SvaraRadera