fredag 8 februari 2013

Fredagen den 8 februari

Jodå, det blev en bra dag även om det satt långt inne. Jag tog mej till Borås, var framme vid 11-tiden, reservdelarna hade kommit och jag trodde mej veta var problemet låg.
Det blev en ändå en riktigt spännande eftermiddag. Den började med att den första reservdelen brann upp och därefter var det ett pendlande mellan hopp och förtvivlan.

När de flesta andra redan satt och åt middag svettades Leffe fortfarande. Så småningom kom i alla fall reultatet....................och belöningen, en Ceasar sallad på "hemmet" när allt var över.
Det är nog just dethär som fått mej att jobba kvar så länge, adrenalinkicken, felsökningen, förtvivlan, hopp och så tillfredsställelsen över att ha löst problemet.

Ibland (ofta) hänger jag inte med. Dethär med Findus och kalabaliken runt hästköttet i lasagnen. Det gör väl inte så mycket. Det är väl bara att ändra på innehållsförteckningen, kan man äta kossan Klara, kan man väl äta Brunte också??

Scandic vill ju framstå som en föregångare när det gäller miljöarbete, titta bara på denhär informationen som hänger inne i badrummet.

Kanske skulle de också ha tillagt: "och hjälpa OSS att tjäna MER pengar"

Lika lurade blir vi när de slår sig för bröstet, drar in Lokan och skyller på koldioxidutsläppet.  De sparar på naturens resurser och jag får dricka kolsyrat kranvatten i restaurangen för 25 kronor flaskan.
Ibland händer det att de tappar upp vattnet i ett litet glas.
Min kommentar: "skall jag betala 25 kronor för kranvattnet, vill jag åtminstone ha en hel flaska", tillhör inte den mest populära i Scandics miljösatsning.

Ni får "en utsikt från ett hotellfönster"  också.

Om allt går som planerat blir det bara ett kort besök på sjukhuset och därefter är målsättningen att hinna passera Essingejävlaleden innan fredagsrusningen börjar.

Och nu längtar jag riktigt till att få ta mej an den sista etappen i lägenheten! Golv skall det läggas där i helgen!

                                                                        Gomorron

6 kommentarer:

 1. Jag gillar hästar. Både döda och levande. Hamburgerkött "smugglade" jag hit från Kalmar, hästkorv och hästbiffar är jättegoda.

  Jag förstår inte - precis som du - varför det skulle vara skillnad på att äta en häst eller en ko? Om man inte äter kött alls blir det ju inte heller nån skillnad. Ingen häst och ingen ko ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får gå över till flytande, det verkar säkrast....och mycket roligare.

   Radera
 2. Hola!
  Jag vet inte jag men varifrån är hästen då? Producerad för Sverige av C nånting...Undrar då om det är svenskt kött i så
  fall? Utländskt typ danskt el irländskt har ju alltför ofta salmonella. Sen kan man ju undra - är det billigare med hästkött eller slängde dom i nån gammal uttjänt ök? Det finns väl fler kor eller? Ja många frågor men svar?
  Ha en bra hemresa Leffe! Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svaren får vi nog vänta på, jag tror ingen vet........ :-)

   Radera
 3. Hej Leifi !

  Hoppas du nu är lyckligt hemma. Här har det snöat hela dagen och det bara fortsätter, - 3 grader det är bara att motionera med snöspaden och vänta på VÅREN...tycker synd om Brunte och Klara, tror nästan att man måste bli vegetarian.Trevlig bild från hotellet eller från hemmet...

  Ha ett bra veckoslut, hälsar Wikbergs

  SvaraRadera
 4. Man kanske skulle bli ölian, då då stör man väl ingen? :-)

  SvaraRadera