lördag 9 februari 2013

Lördagen den 9 februari

När man inser att alla skämt man brukar dra om att man hör illa, ser illa och glömmer saker inte är skämt längre. När man inser att man är halvblind utan glasögon, inte hör ett skit i folksamlingar och ägnar halva den vakna tiden åt att leta saker man glömt var man lagt. Ja, då har man blivit omsprungen av tiden, då ÄR man gammal., joo Leffe har nog blivit gammal, det känns så i dag............................

I går fanns det storstilade planer på att göra stordåd i lägenheten. Efter en näve värktabletter gick det faktiskt att komma ner på golvet riktigt bra. Det skulle klistras vattentät duk runt golvbrunnen och det kändes lite osäkert. Skulle den verkligen sitta kvar med bara lim??
När jag tog bort skyddspappen och duken vek sig och klistrade ihop sig med sig själv, förstod jag att här snackade vi om superlim. Försöket att dra isär hopklistringen resulterade bara i att den klistrade ihop sig ännu mer. Till slut fick även en envis finne inse sig besegrad......................jag köper en ny i dag.

Nej, nu minns vi förra sommaren. Såhär såg uteplatsen ut innan ansiktslyftningen.


..........och Karlsson verkar ganska nöjd

                                                                      Gomorron

11 kommentarer:

 1. Hola! Ansiktslyftningar är aldrig fel! Här drogs det ut gamla krokar, skruvar och spikar igår. När de målade om lägenheten efter bolmande tanten glömdes den detaljen bort - de drog färg över alltihop. Mitt dragande har resulterat i att sommarstugan nu ser ut att ha drabbats av fläcktyfus - jo jag har spacklat också. :) Ska hasta ner till bricolagen och köpa färg! Buenas! //Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra att du också är i byggsvängen! Det går förstås inte att vistas ute nu så kallt som det blivit där nere. :-)

   Radera
 2. Så duktiga ni är både Du och Susan. Hoppas det går bättre för dig idag.
  KramAK

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jotack AK, gårdagen blev en mycket bättre dag. :-)

   Radera
 3. Ja, ålderstecknen överfaller en mest hela tiden. Fast å andra sidan är det bara att ruska på huvudet och hoppas på att seniliteten ska ordna så man inte fattar det :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ama! Där föll en sten från mitt hjärta! Om jag förstår dej rätt, så är man inte senil så länge man själv vet att man är det?? :-)

   Radera
 4. Hola Leffe!
  Ja ni babblar på ni ungdomar, vänta bara det blir bättre
  när man får pension :-)Då latar man sig så det gör inget att
  man glömmer, inte vet vad man sagt eller lägger bort saker.
  Man har tid att leta :-)
  Ha en bra dag och försök nu inte klistra ihop nästa "duk".
  Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ligger kanske nå't i det. Det är därför inte tiden hinner till när man går i pension.........man letar saker.

   Radera
 5. sv: Så många "Nej" det har kommit från dig på sistone? Försök tänka lite positivt va... ;-)

  SvaraRadera
 6. Hej Leifi !

  Hoppas du lyckas bättre med den andra "duken", det verkar vara prima lim som faktiskt limmar..Det där Leifi med att leta efter saker och se illa och höra illa det liksom bara kommer som extra Bonus med åren, ta det helt lugn vi tröstar dej med att det blir värre...livet är till för att levas och lite motgångar hör till.
  Det är en jätteglad Karlsson på bilden, undra på det när uteplatsen blev så fin, bra jobbat av er igen en gång.

  Sköt om dej och ha det bra, hälsar Wikbergs

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Teta, detdär kändes som en tröst........att det blir värre.

   Radera