fredag 6 september 2013

Fredagen den 6 september

Oj, det blev stressigt i dag också! Det är en riktigt fin morgon med soluppgång över järnvägsspåren och 11 varma grader.
Jag hinner inte skriva så mycket, men måste förvåna mej över att de stora ledarna i världen fortfarande leker i sandlådan.
Obama struntar i mötet med Putin och träffar företrädare för gayrörelsen i stället. Putin svarar med att inte rulla ut röda mattan när Obama anländer till G8 mötet.

Det gick hett till i Spanien i går också. Vi har bekanta där nere just nu. El presidente hade från balkongen en diskussion med några spanjorer och det blev mer och mer högljutt och närmade sig smärtgränsen.
Presidenten viftade med sin käpp som om han var en av de tre musketörerna. Slutligen kom presidentfrun ut och kylde ner känslorna på motparten genom att kasta en spann vatten över dem. Vad det handlade om? Det förtäljer inte historien, kanske hade de badat  i poolen utan att först duscha?

Ja just det.............stressigt, Leffe skall först till Sös och så därefter till Borås, så det lär bli fullt upp i dag.

Och Karlsson då? Jo i dag jagar hon älg, ont i huve't, fryser och är trött men ändå lycklig över att sitta där ute i mitten av ingenstans................

                                                                   Gomorron

8 kommentarer:

 1. Man vet inte om man ska skratta eller gråta över den där galna presidenten... Men det blir ju lite mer jämlikt nu när han ger sig på spanjorer också ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis....... det kändes bra, nu kanske det börjar hända nå't där uppe i maktens korridorer. :-)

   Radera
 2. Hej

  Från Stockholm ända ner till Borås, det är en bit. Ta det lugnt i trafiken och ha en bra helg.

  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. I går kändes det långt.......... Ha en bra helg du också!

   Radera
 3. Hola! Här i Estocolmo spärrade de av för att skydda presidenten - i La Mata borde de göra samma sak fast för att skydda omgivningen!

  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Spärra in" vore kanske det bästa. :-)

   Radera
 4. Hola!¨
  Har gubben käpp? Hur gammal är karl´n?
  Ja bra att det inte var skandinaver han retade sig på.
  Låter bra :-) Och Karlsson gå hem nu. Vad ska du med älg till?
  Älga hem nu :(
  Kram P ♥

  SvaraRadera
 5. Han har gått med käpp sedan jag såg honom första gången. Åldern är lite svårbedömd, mellan 75 och 80 skulle jag gissa.

  SvaraRadera