fredag 20 september 2013

Fredagen den 20 september


I går var det mycket som klarnade. Forskare har upptäckt att  fllugan har en annan tidsuppfattning. Flugans tid går mycket långsammare och det betyder att när man försöker slå ihjäl den, hinner flugan lätt uppfatta faran eftersom flugsmällan går i slow motion så som flugan ser det.
Nu undrar en vän av ordning om Nissarna på Scandic frukosten också har en annan tidsuppfattning. De kanske tycker att de rör sig med blixtens hastighet??
Samma gäller kanske också hottentotterna på Ica Maxi och COOP som förflyttar sig i slow motion, i bredd och just där jag vill fram. Förmodligen rör jag mig så snabbt i deras värld så de aldrig ens hinner uppfatta min närvaro.

Annie Lööf skulle vara en frisk ung fläkt med nya ide'er. Ja, vad tycker ni om att Centern skall bli SD motpool. I stället för att säga "åk hem" ska Centern säga "kom hit".
Centern vill underlätta för ökad invandring, man skall kunna söka asyl på alla svenska ambassader. Anhöriginvandringen skall bli mer generös. Den skall även gälla farfars-föräldrar,mostrar,fastrar,morbröder,och farbröder.

 Från början var det meningen att äldre anhöriga själva skulle betala för sjuk-och äldrevård, men även det villkoret togs bort.
 Det är klart..........de lär väl inte överleva så svensk åldringsvård alltför länge.

Sverige står i dag för 2% av EU:s befolkning, men för 30% av invandringen................

Tur att lägenheten står och väntar i Spanien för det lär bli trångt i gångarna på ICA och COOP när  Annie Lööf tagit hit alla de 5 miljoner syrier som sitter och väntar på att komma till Sverige.

I dag blir det fortsatt jobb i Uppsala och troligen i morgon också.

                                                                     Gomorron

4 kommentarer:

 1. Hola Leffe!
  Du har för bråttom!! Ta´t lugnt var det.
  Du ska inte stressa.
  Svårt det där med invandringen. Tyskland och Frankrike har visst mest asylsökande före Sverige och Spanien är väl största invandrarlandet (ej asyl då)Måste väl finnas gränser kanske men folk är i nöd också.
  Alla länder borde ta större ansvar.
  Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske börjar bli dags att länderna där de kommer ifrån började ta lite ansvar också ?

   Radera
 2. Tycker att det räcker med invandrare nu (får man säga så). Man kan ju undra vem som ska betala kalaset..

  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har väl åsiktsfrihet i Sverige? Fast den gäller nog bara om du har rätt åsikt. Ja, vem som skall betala kalaset är väl ganska klart. :-(

   Radera