lördag 21 september 2013

Lördagen den 21 september

Äntligen lördag. Sista arbetsdagen blev en riktigt lyckad sådan och jag bestämde mej för att fira med en lugn kväll på "hemmet" i Uppsala.

Det såg ut i baren som det brukar när Leffe festar till.

Stämningen  i restaurangen var lika uppsluppen.

Kyparen tillhörde nog flugsläktet jag berättade om i går. "Vi öppnar inte förrän halv sex", säger han.
 Va' bra, klockan är just nu 20 minuter i sex  och det borde betyda att "förrän" redan har varit.

Han tvingades inse att han var ute och cyklade, men hämnades genast genom att säga nej utan att ens kolla med kocken ifall han hade lust att göra omeletten jag ville beställa.
Nåja, jag hade en hel vecka med utväxande kaninöron bakom mej och då kunde man väl ändå få fira fredagskvällen med en saftig hamburgare?
Sagt och gjort, så fick det bli och jag ångrar inget även om det dåliga samvetet har parkerat på axeln och viskar i örat.

                                                             Gomorron

4 kommentarer:

 1. hahaha det var fantastiskt roligt! I alla fall så här efteråt och utan att vara inblandad personligen. Du var väl värd hamburgaren utan dåligt samvete!
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hittat tillbaka hit Maria! Tack för den omtanken. Jag sonade mina synder i går och svälte mej genom dagen, så nu är jag på bana igen. :-)

   Radera
 2. Skicklig kock som inte kan göra omelett!! Nästan upplägg för en artikel i Expressen, Tänk så man kan vinkla rubrik och löpsedel.
  Sköt din kost så du inte får dela rum med Ama på hospitalet. Själv är jag redan där men inte så illa. Imorgon natt landar jag i alicante för vidare färd till Torre så redan nu önskar jag dig och Karlsson trevlig Japanresa.

  SvaraRadera
 3. Du har rätt, jag skulle ha varit lite mer påstridig och krävt att kocken skulle komma ut och förklara sig. :-)
  Tack för omtanken! Jodå, jag tror det äntligen gått in i skallen att det är dags att göra nå't åt vikten.
  Ha det bra i Torre du också!!

  SvaraRadera