torsdag 26 september 2013

Torsdagen den 26 september

Flåt..........Leffe är lite sen. En bra ursäkt är kanske att jag inte var framme förrän strax före 11 i går kväll. Framme var då??
Ja, ser bilen ut såhär och visar termometern +0,4 grader, gissar ni säkert åt vilket håll resan gick.

Nåja, inget hindrar en norrlänning, man går man ur huse även om kylan slår till.

Ifall ni undrar varför, så kan jag berätta att jag också är inne på samma grubbleri. Karlsson drar till skogs för att jaga livet ur någon stackars hare och lämnar kvar Leffe med en lång "att göra" lista. Jaja, ibland är det bra att vara lite korkad........................

En liten fundering far runt i min skalle, undrar om jag är ensam om den funderingen. Kan det återigen vara en journalistisk vinkling det här med romerna?
 Polisen registrerar brottslingar och det förvånar mej inte om  romerna är överrepresenterade. Dessutom fungerar romernas samhällsengagemang på ett annat sätt. Det är inget enmansföretag, hela familjen är inblandad, mamma pappa, mormor och morfar o-s.v. ................även de minsta barnen.
Alla kommer väl ihåg familjen, familjen Grönfors, som trakasserade en hel by i Vojakkala. Familjen flyttade in från Finland, pappan gravt kriminell, sönerna psykiskt sjuka och döttrarna fick lön från försäkringskassan för att vårda sönerna. Häromkvällen fick någon med just det namnet uttala sig i TV och beklaga sig över hur synd det är om romerna.
Jag tycker att Beatrice Ask är lite lite väl tidigt ute och ber om ursäkt.
Nu snöar det....................................................

                                                         Gomorron

4 kommentarer:

 1. Godmorgon, skickar en hälsning från Skåne där det inte heller är så varmt. +7 grader imorse, men nu börjar solen titta fram så det är hopp om lite varmare väder hoppas jag. Fick rapport hemifrån Åkersberga att där var det -0.2 när sonen åkte till jobbet.

  Jag håller med om Ziggisarna, tyvärr har ju väldigt många av dem inte samma normer som oss andra och inte verkar de vilja ha det heller. Tycker mest synd om barnen som växer upp och fortsätter i föräldrarnas spår. Visst finns det säkert ordentliga ziggisar också, som man inte hör talas om kan jag tänka mig.

  Nå, någon snö vill vi verkligen inte ha än så behåll den där uppe i kalla nord.

  Yvonne

  SvaraRadera
  Svar
  1. joodu, nu börjar det gå mot vinter......... :-)

   Det är klart att det finns dom som sköter sig också, men som vanligt är det dom andra som syns.

   Radera
 2. Snö? Hmmm... Vad var det för nåt nu igen... ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag hade också glömt, men nu är minnet uppdaterat igen. :-(

  SvaraRadera