måndag 14 oktober 2013

Måndagen den 14 oktober

Får man deppa ibland? Vare sig man får eller inte, gjorde jag det i går. Ibland tränger sig ensamheten på och i går var det en sådan dag. Jag oroar mej för pensionsdagen då telefonen slutar ringa och ingen behöver mej längre.
När jag var engagerad i sönernas fotbollslag ringde telefonen i stort sett hela tiden. Föräldrar berömde och skällde om vartannat, det var engagerande och kul. Då tänkte jag ofta på hur bra det var med alla dessa sociala kontakter och att man aldrig skulle behöva känna sig ensam. Oj vad fel den tanken var, när fotbollen var förbi, var "vännerna" det också.

Nåja,  "the show must go on" och det gjorde det verkligen i går och då tänker jag i första hand på mitt stora hatobjekt Essingeleden.

Det var nästan lite av domedagsstämning på min väg mot Huddinge.

Var e' alla??

Mer än halva dagen hann försvinna innan det blev ordning på kamerorna, eftermiddagen försvann i vinterförberedelse av tomten och kvällen vete sjutton vart den försvann.
Måndagen bjuder på blandad kompott och det finns absolut ingen tid för några överraskningar och i kväll styr jag kosan mot "hemmet" i Örebro.

                                                                  Gomorron

8 kommentarer:

 1. God morgon!
  Inte ska du oroa dig för pensionsdagen! Tänk bara att få äga varje dag och göra exakt vad du vill med den. Varje dag blir som en ny spännande gåva, eller julklapp om du så vill. Du verkar ju vara väldigt intresserad av julen och tomten fram för allt. Du skrev att du redan har börjat med vinterförberedelserna för tomten. Ja, alla har vi väl ett litet barn i oss. För jag missförstod väl inte det där med tomten?
  rocio

  SvaraRadera
  Svar
  1. Go'morron rocio! Näädå, du missförstod inte alls. Jag börjar alltid tidigt med julpyntandet. Byter till julgardiner, tar fram juldukarna och går runt och tänder ljus.......... :-)

   Radera
 2. Hola Leffe!
  Ensam, du är inte ensam, då har man ingen. Om jobbet är det enda som behöver en då är det bra illa :( Nej du ha gulliga Karlsson och dina söner, och vänner också och en "syrra". Ger dig nu :-) Du har projekt så det räcker och blir över så
  nån sysslolöshet kommer du inte att få...
  Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hola syrran!

   Joo, du har rätt, jag gnäller nog i onödan, men ibland blir det bara så. :-(

   Radera
 3. Håller med P. Du är långt ifrån ensam! Och Rocio har rätt också med det där att äga sin dag. Att SJÄLV få välja vad man ska göra, eller för den delen - låta bli att göra.

  Kram på dig, Leffe!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ama för de uppmuntrande orden! Ibland kan man behöva bli påmind om att man har det ganska bra trots allt. :-)

   Radera
 4. Äh! Gaska upp dig nu! Har mina höstdemoner smittat via cyberspace? ;)

  Buenas! //Iorina - Oups! jag menar Susan

  SvaraRadera
 5. Tack Susan! Joodå, Leffe kommer igen,....................... :-)

  SvaraRadera