söndag 13 oktober 2013

Söndagen den 13 oktober.

Med risk för att verka tjatig, 93, 9 Kg i dag............. Takten har mattats av och jag inser att det där med 90 Kg på måndag var liiite för optimistiskt.
Nästa vecka är dessutom Scandic frukostarna tillbaka i oförminskad styrka, så jag flyttar nog fram den milstolpen några veckor till.

Som sagt..... tjatig. Joo kanske, men det är samtidigt mitt sätt att sätta lite press på mej själv.
Vad skulle alla mina bloggläsare tycka ifall Leffe inte kunde leva upp till ryktet om den tjurskallige finnen??

Lördagen flöt på så som Leffes dagar oftast gör. Jag hittade ett nytt projekt i lägenheten, ett projekt som flyttar fram inflyttningen ytterligare ett antal veckor.
 Karlsson blev nästan förskräckt när jag leker med tanken att senarelägga en planerad spanienvecka och i stället försöka bli klar med lägenheten.

Det är nästan så man börjar längta till vintern nu. Ja, inte för något annat än för att............ GRÄSET SKULLE SLUTA VÄXA!
Jag fick i går gräva fram den nyinköpta gräsklipparen från vinterförrådet, och kunde återigen konstatera att den var betydligt mer tungkörd än den gamla. Å andra sidan ger den mej en betydligt mer givande joggingrunda än den som gick in i gräsklipparhimlen. Man måste ju vara glad för det "lilla" när det "stora" lyser med sin frånvaro.

Fint blev det också.....................OK då, det kanske kan betraktas som det "stora"

Ama hade en undran igår ifall man kunde byta ut äppelcider-vinägern mot äppelcider och det borde man väl kunna göra??

Själv överväger jag att lämna den svenska vinägern och gå över till den japanska.............

Nu mina vänner, en högtidsstund väntar Leffe......................bastubadet och därefter något som sorteras in i ett annat fack................avresa mot söndagsjobbet på Huddinge sjukhus.

                                                                 Gomorron

6 kommentarer:

 1. Hola Leffe!
  Ja det går inte att gå ner i vikt så fort...omöjligt :-) Ta´t lugnt. Har ni en spanskvecka inplanerad? När då?...Hoppas ni åker innan det blir kallst här då :-)
  Ska bli 31-32 gr på onsdag :-) Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade tänkt åka ner med sonen en vecka, men det blir nog inget av det just nu i alla fall. :-(

   Radera
 2. Klippa gräsmattan i mitten av oktober? Bättre uppe hos Karlsson då, där har den väl snöat över vid det här laget... ;-)

  Jamen då går jag väl och tar mig lite Kopparbergs nu då :-D

  Gomorron!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nejdu, inte ens Karlsson har fått den hett efterlängtade snön, men denna vecka ser hon ut att kunna bli bönhörd. :-)

   Radera
 3. Hola! Går inte att skynda på viktnedgången. Äter du för lite tror kroppen att det är svält och ämnesomsättningen går på sparlåga trots din vinäger. ;) Innebär att du till slut knappt kan äta nåt alls utan att gå upp i vikt.

  Är det sommarstugetrip på gång?

  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har svårt att tro att min kropp skulle va' såå intelligent och är den det, skall jag nog kunna lura den............ :-(

   Nej, tyvärr, ser inte så ut.

   Radera