söndag 27 oktober 2013

Söndagen den 27 oktober

Tack för den timmen! För första gången sedan hemkomsten från Japan lyckades jag somna om och sova ända fram  till sex.
 När Karlsson en stund senare upplyste om att klockan bara var fem kändes det genast mycket bättre och Leffe skänkte för första gången vintern en tacksamhetens tanke.

Nyhetstorka............eller vad säger ni om de två stora rubrikerna i dag? Ett Sas plan som fick felindikering från en  toalett med den påföljden att samtliga toaletter stängdes av. Passagerarna fick i 3,5 timmar uträtta sina behov i påsar på toaletterna i stället.
Den andra stor nyheten är att McDonalds överger Heinz och kommer härefter att köpa sin ketchup från något annat företag. Anledningen till beslutet är att Heinz nya VD tidigare varit anställd hos Burger King.

Romerna i Sverige är upprörda över att medierna skriver att Maria kidnappats av en romsk familj. "Det är att dra ner oss i skiten igen".
Romerna verkar vara mindre upprörda över att familjen visat sig vara tungt kriminellt belastad och att det samtidigt hittades massor med tjuvgods.
I dag blir det jobb i lägenheten och jag hoppas på lite framgång där. Hör och häpna, det har dykt upp ett projekt till.
 Nu är det bara enfas framdraget och det kan bli problem med att strömmen inte räcker till. Därför skall vi gå över till 3-fas och det innebär nya hål i de nymålade väggarna..........

                                                             Gomorron

3 kommentarer:

  1. Buenos días!
    Bar att du kommit i fas med sömnen :-) enfas :) Ha en bra dag i
    lyan då! Här har vi ca 22 gr nu kl 8.20/ Kram P ♥

    SvaraRadera
  2. Jag brukar undvika flygplanstoaletter i det längsta, och i det fallet hade jag nog knipit ännu mer ;-) Skänker en tacksamhetens tanke till Susanne Lanefeldt som lärde ut den sköna konsten.

    Här - ca 50 meter norr om P - har vi 20,5 grader nu klockan 9:52. Mysko...
    :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ni kanske skulle byta termometrar, så vi får veta om det är du bor i ett köldhål eller ifall det bara beror på termometern. :-)

      Radera