fredag 15 november 2013

Fredagen den 15 november

OJ, vad kan jag säga? Ja, ett stort TACK är ju förstås på sin plats.
I går morse var jag övertygad om att nu får det bli en lång paus, kanske för alltid.
 Inläggen kändes bara tråkiga och upprepande och även om ni läser tjafset frivilligt tycktes det som en bra ide' att befria er från den belastningen.
Det värmer en gammal gubbes hjärta att det trots allt finns några trogna läsare som inte givit upp ännu.

Har man som jag i snart 40 år enbart umgåtts med Gammakameror och tappat den sociala kompetensen, är det kul att ändå kunna bidra med något lite.

 Även om det kanske är som rocio skrev, att min blogg får henne att uppskatta pensionärslivet så mycket mer, känns det lite kul i alla fall.
Det skrämmer mej att den dagen närmar sig, då mina Gammakamera-vänner inte längre finns och Leffe kommer att bli utkastad i kylan. Då kommer jag garanterat att behöva mina bloggvänner och det vore ett väldigt korkat beslut att lägga av nu.
Det här veckoslutet blev inte alls som det var tänkt. Å andra sidan var det ett bra tag nu sedan något blev son det var tänkt.  Ledsen, besviken och uppgiven är nog en bra beskrivning av förutsättningen inför fredagen..

Nu hade inte jag tänkt att nystarten skulle dra iväg till  å' bli någon slags begravnings-blogg, så jag avslutar med den sedvanliga bilden från livets ljusa sida och hoppas på en bättre dag i morgon.

Oj vad jag saknar henne just nu...............


                                                                        Gomorron


15 kommentarer:

 1. Hola Leffe!
  Karlsson är inte så många timmar bort och du behöver inga gammakameror som vänner...Nu får du ge dig :) Du har så mycket annat att göra så det räcker och blir över. Du kan ju bo på hotell då och då ändå så du inte får abstinens :-)
  Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaja, jag vet att jag tjatar.............. :-)

   Radera
 2. God morgon!
  Nu säger jag som Margareta Sjödin brukade starta "Partaj" med en gång i världen:"Har jag gjort bort mig nu igen?" Det var ju naturligtvis för att locka dig till att byta från arbetsliv till pensionärsliv som jag uttryckte mig som jag gjorde. Du kommer inte att sakna dina Gammakameravänner alls ska du se. Du har ju så många andra vänner som tycker om dig, och som du kan tycka om. En fördel med pensionärslivet är också att man får så många nya vänner utöver dom man har sedan förut. Man får liksom ett liv till på något sätt. Ett annorlunda, friare liv, där man för första gången i sitt liv bestämmer över sin tid alldeles själv. Jo, så är det,.
  Du talar om att kastas ut i kylan, nej se till och stiga in i värmen i stället, Torrevieja är för det mesta varmt t.ex. Och här finns ingen Essingedj-aled.
  Och tack för bloggen, vi är nog många som läser den, tror jag!
  Rocio

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näedå, du har inte gjort bort dig, det behöva nog att ni alla hjälps åt för att få mej att inse att snart får min "baby" klara sig utan Leffe. :-)

   Radera
 3. Skönt att du kom tillbaka så snabbt - en precis lagom lång paus :-)

  Den bilden är jättefin på er!
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ama! Jag är nog inge bra på pauser. :-)

   Radera
 4. Det gör inget att du tar bloggpauser...så länge dom är så där korta ;) Gillar också att läsa din blogg på morgonen innan dagens slit och vedermödor startar. Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria! jag var nog i behov av lite uppmuntran.
   Ibland känns bloggen som en belastning och det blir inte lättare när man får för sig att ingen orkar läsa. :-)

   Radera
 5. Glad att du är tillbaka! Måste bara säga att det kanske vore roligare att träffa Karlsson lite mer än att meka med kameror? Ha det så bra! Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Agneta! Joo, det är klart att det är roligare.......... men dyrare :-)
   (hoppas hon inte läser detta)

   Radera
  2. Nej hoppas hon inte läser detta :(
   P ♥

   Radera
 6. Hola! För att travestera Pippi Långstrump: Utan fast internetaccess försmäktar jag på denna öde ö (Södermalm kanske inte är så öde iofs - men det känns så)! Har följt pausdramat på avstånd via mobilen men försöker spara "megabytes" - anledningen till att jag inte är inne och kommenterar med mina vanliga, långa litanior och bannor! ;) Blev ingen ordning på grejorna idag heller så det blir en avkopplad helg. :(

  Skönt att du var så snabbt tbax! :D

  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, va' hemskt! Har du testat med röksignaler?
   Fast då lär du väl komma upp i max 2bits/s och stora bilder lär nog bli svåra att skicka då. :-(

   Radera
 7. Det var en lagom lång paus tycker jag :) Hoppas du han vila upp dig och hitta ny energi ;) En härlig bild på dig och Karlsson.Om du byter gammakamerorna mot henne behöver du nog inte må så dåligt över din pensionering tror jag :) Ni ska nog fylla tiden! Uppskattar dina härliga bilder från sommarstugan. Det är ju dit vi alla sitter och drömmer i novemberrusket. Men måste säga att jag uppskattar dina "utsikter från ett hotellfönster" också. En vinkel i livet jag aldrig tidigare funderat över faktiskt :)
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du ser........... man får nya vinklingar hela tiden. "Utsikter från ett hotellfönster" är, som du säkert förstår, en stor del av mitt liv. '
   Jag brukar säga att: "mitt jobb, det är inte ett jobb, det är ett sätt att leva" och så är det tyvärr.
   Det gör det kanske lite svårare att hitta det nya sättet att leva...... :-(

   Radera