lördag 16 november 2013

Lördagen den 16 november

Det var kanske ett dumt beslut att fortsätta skriva trots allt? Jag menar, huv'et är fortfarande lika tomt och även om inspirationen fick en skjuts av alla snälla och uppmuntrande kommentarer är det fortfarande november i Svedala.

Ni får en bild ifall ni inte riktigt förstod hur jag menade...........

I går blev inte heller som i går skulle bli. Meningen var att ägna den dagen åt lägenhhetsaktiviteter.

Sonen i Japan har länge saknat sitt Nordea kontokort, det gick ut för ett par år sedan och han har trots ihärdiga försök inte lyckats få ett nytt.
En annan är ju "förmånskund" i detta utsugarföretag och då fick jag en ingivelse att testa förmånen.
Joodå, Leffe fick så han teg................. Tjejen i kundtjänst ägnade säkert en halvtimme åt att försöka lösa problemet.
Slutligen kom vi fram till att min "personliga bankman" kanske kunde hjälpa till. Leffe fick en telefontid  på måndag, men redan efter en halvtimme ringer han och vill träffa mej.
Sagt och gjort, jag åker till hans kontor.
Nu finns det en plan för hur detta skall lösas och jag vill bara säga en sak..............Björn Wahlroos, du har en skyhögt mycket bättre personal än du förtjänar!!!
Om någon mot förmodan inte hört hans korkade och överlägsna uttalanden, kan jag berätta att han är styrelseordförande i Nordea.
Han, kommunisten, som i ungdomsåren demonstrerade mot kapitalismen, ändrade övertygelsen åt rakt motsatt håll och det säger väl en hel del om hans personlighet.
Resten av fredagen harvade jag runt i lägenheten. Det finns inte så mycket att visa därifrån just nu, men i morgon kanske ni får en bild från ledningscentrralen, som förhoppningsvis då är i drift.

Och så var det dags att försöka få näsan upp över vattenytan.............rociobilden.

Och som rocio så riktigt påpekade, fanns det ingen upppgift om var bilden är tagen. Ni som följt med ett tag känner kanske igen 3 miljoner Euro-skelettet.
Leffe har alltså lånat utsikten från grannens entre' och Herregud var jag skulle vilja stå där just nu!


                                                                   Gomorron

6 kommentarer:

 1. God morgon!
  Herregud, jag kan knappt bärga mig tills i morgon då jag kanske, kanske, får se ledningscentralen i fungerande skick!
  Nordea sade jag upp bekantskapen med för många år sedan. Det berodde nog mest på att en av dom kvinnliga anställda betedde sig mot kunderna som om dom vore en hop sinnesslöa varelser som enbart skulle vara tacksamma att hon nedlät sig till att betjäna dom. Det var alltså på den tiden, innan Internet, då man ibland var tvungen att personligen infinna sig "med mössan i hand" för att få göra en insättning.
  Det var sämre förr!!
  Tack för bilden som föreställer...?
  rocio
  Rocio

  SvaraRadera
  Svar
  1. Go'morron rocio! Jag förstår att det kommer att bli en tung dag i väntans tider :-)

   Nu satte du press på mej också......... bra! Då skall du få se ledningscentralen i morgon. :-)


   Bilden, ja eftersom vi saknar havsutsikt från vår uteplats, klättrade jag upp till grannen och fotade från deras entre' ...........La Mata stranden där nere alltså.

   Radera
 2. Vad glad man blir när det finns kompetent folk som dessutom är villiga att hjälpa till :-)

  Gomorron!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jovisst, man blir både glad och förvånad, kanske finns det hopp i alla fall?

   Radera
 3. Hola!
  Nu blev det mycket att kommentera härifån stugan med tveksamt
  internetuppkoppling.
  Den där med tavlan. lägg den den gruppen som du har frys med av Karlsson skjuten älgkött i frysen förbi jordfelsbrytaren.Den kan ju lösa ut minsta lilla flukt i luften och då kan ju köttet bli förstört
  Det där med ta pausa med blogget.Du har ju tillgång till Drömhuset i Spanien. Det är bara öppna den igen.Det är väll lätt avhjälpt.Vi kan hjälpa till.Det är bara hänga på Salempåfarten 24/11 klo 12.Då kan vi erbjuda draghjälp att öppna spåret till Torrevieja.Eller åtminstående fram till Södertälje.Berorpå hur snabbt ni kör.Annars /kör vi av Torrevieja norte och sen till San Luis där vi har våran lilla Pepita
  Nu skulle jag ber att Leffe som har sina kompisar där uppe på Nordea att han ber dom att utbilda sin personal att veta vad ibannummer är för not Även på dom mindre orterna som Björneborg
  Till slut.Jag måste åven
  kommertera även för dom kamerorna
  Är det inte dags att Leffe som har lagt så många år att serva dom där kameror åt langstinget att han talar åt herr/fru langstinget nu när han har så lite kvar att pensionera sig att köpa nästa gång skarpa versioner kameror från Kina i stället från dom billiga versioner från Tyskland som går sönder i styp i ett.Skoijar bara men har fått den uppfattningen efter att följt bloggen ett tag.Rätta mig om jag fel.
  MVH calle camas


  SvaraRadera
  Svar
  1. Joodu calle camas, jag kan tänka mej vad personalen på Nordea sa' när du hade gått. "Här kommer han från Sverige och skall visa sig märkvärdig. Painu helvettiin, saatana ipaaninumero........... :-)
   Det kanske låter som om kamerorna alltid är trasiga, men riktigt så illa är det inte. Det mesta är underhållscervice och redan nu tillverkas halva kameran i Kina och resten i USA. :-)

   Radera