onsdag 13 november 2013

Onsdagen den 13 november

I går var det dags att lätta från Kristianstad och min plan att åka direkt hem därifrån slogs ju i spillror redan i måndags.
Nu var det Uddevalla som gällde och de 35 milen kändes inte kul, speciellt inte när jag min vana trogen lyckades pricka en  kvällsrusning, denna gång i  Göteborg.
Vid 19-tiden var äntligen den resan slut. Den sista biten gick  i ett mörker som hade fått ett svart hål att framstå som rena ljuset i tunnelöppningen.
Nåja, till Hotell Carlia i Uddevalla känner man sig alltid välkommen.


 Och utsikten då?? Jotack väderkvarnar överallt.......

Kvällen blev inte heller som den var tänkt. Det var datorjobb och redovisning som var planerat, detta samtidigt som jag sneglade på TV:n.
 På kanal 6 hade precis Cliffhanger med Sylvester Stallone börjat.

 Jättedåligt samvete har jag just nu för att filmen tog hela min kväll. Samtidigt är Leffe allt lite stolt också, länge sedan jag sett en film vid den tiden på kvällen utan att somna.

Joo, rociobilden............. strandpromenaden i La Mata.


                                                                      Gomorron

4 kommentarer:

 1. Jag förstår inte hur du orkar. Jag tyckte det var jobbigt att åka bil sex timmar igår, och då var det i fullt solsken och jag körde inte ens (det gör jag ju aldrig...).

  Vi såg också väderkvarnar igår, vi åkte ju genom La Mancha, där finns det massvis av dom :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen orkar jag inte heller, men är nog bara för envis för att ge upp.. :-(

   Radera
 2. God kväll!
  Så vänligt att dedikera bilder åt mig! En får tacke! Nu är det nog kört med att vara så där lättklädd som Karlsson är där. Grått och kallt (nåja) idag och det är väl ungefär vad man kan förvänta sig av vädret framöver. Och inte blir det väl varmare dit vi ska om två veckor. Till Sundsvall för att hälsa på barn och barnbarn i tre månader. Men det ska bli roligt. Hasse och jag tycker det är ganska lagom med tremånader växelvis i Sverige och Spanien. Men man kan få andra idéer längre fram, men då blir det nog mera Sverige.
  rocio

  SvaraRadera
 3. Joo, jag tror också att tre månaders perioder kommer att passa oss. Rätt bra att få frysa och skrapa is ett tag, då förstår man bättre att uppskatta värmen. :-)

  SvaraRadera