tisdag 5 november 2013

Tisdagen den 5 november

Trött och less.............Ja, så känns det när man vaknar till regnets smattrande på fönsterrutan. Joo, jag vet, bli pensionär, flytta till Spanien och lev livets goda dagar.
Kanske är det så, kanske borde jag göra det, men verkligheten är inte alltid lika lätt.
 Regnet får mej i alla fall att börja tänka. Jag har alltid sagt att så länge jobbet känns roligt, finns det ingen anledning att sluta.
Fast, i dag tar det roliga slut............... Obligatoriskt  divisionsmöte i dagarna två. Min anställning skulle nog få ett akut slut ifall jag här skrev ner mina förväntningar inför det mötet.
Därför konstaterar jag bara att efter denna glädjens arbetsdag på Södersjukhuset, tar livet en paus och fortsätter på fredag.
Kanske tar bloggen också en paus. Vet inte just nu, man kan väl hoppas på att några av min kameror, de som ALLTID passar på att gå sönder när semestern närmar sig, kunde göra detsamma nu när Leffe så väl behöver det.
Ni skall få några bilder från frukosten i går.

Två sekunder tog det för Leffe att förstöra det fina upplägget.  :-(

Sorgligt............... och vänsterhänt dessutom.

   Och här kommer dagens rocio-bild

                                                           Gomorron

8 kommentarer:

 1. Godmorgon, ja 2 dagars möte låter inte alltför kul. när man kan göra annat. Själv har jag några dagar kvar här i solen och värmen Innan Åkersberga väntar, och även jag är less på att jobba fast jag kan jobba på distans, bara jobbar till kl 10.00 varje dag och är ledig alla skollov - är nog åldern som spökar.

  Igår kväll var vi inne i stan och åt på Sunset Beach, jättegott och fin service. Såå varmt ute även om det blåste rejält.

  Ha en bra dag.

  /Yvonne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, då gäller det att förbereda sig för det värsta, kan du inte stanna kvar??
   Än så länge är det bara regn, men snön ligger och väntar på dej....... :-(

   Radera
 2. God morgon!
  Oj, oj, oj, jämmer och elände! Du verkar vara i en riktig mental formsvacka för tillfället. Men du, tänk om resten av ditt liv vore ett enda långt divisionsmöte! Va! En del människor upplever HELA SITT LIV som ett långt, utdraget sådant. Tänk positivt (trots ditt handikapp som vänsterhänt), du är en av de få lyckligt lottade som bara behöver delta TVÅ dagar emellanåt i detta plågsamma h-e.
  Tack för den fina bilden! Dom övre bilderna gör att mitt kaffe och skorpa, som är dagens första mål, känns en aning futtiga däremot.
  rocio

  SvaraRadera
  Svar
  1. Manodepressiv, säger Karlsson.............påfrestande både för en själv och omgivningen, säger de som är utbildade. Joo, påfrestande är nog en bra beskrivning. :-(
   Kanske har jag hittat en lösning angående mötet, men den lösningen kan inte skrivas på bloggen. :-)
   Tänk då på att skorpan är bannlyst enligt en viss kommentator..................

   Radera
 3. Tänk om ALLA dagar var mötesdagar. Det hade ju varit perfekt! Då hade du redan varit här nere ju ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då hade jag nog joggat runt i det madrasserade rummet....................

   Radera
 4. Hola Leffe!
  Alt är inte svart eller vitt. Man behöver inte FLYTTA hit ner. Man kan vara än här än där.
  Man är där man är när man tycker det är roligt. Du har ju så många ställen att välja på. Få förunnat :) Och tycker man det är roligare att jobba så gör man det.
  Du har verkligen många roliga val du :-) Chao P ♥

  SvaraRadera
 5. Joo, jag vet Preciosa, lite väl mycket gnäll ibland............... :-(

  SvaraRadera