torsdag 21 november 2013

torsdagen den 21 november

Gårdagen var en bra dag och torsdagen i Uddevalla börjar naturligtvis betydligt sämre. Leffe är ensam i yttre rymden!! TELEFONJVLN har helt plötsligt lagt av.

"Inget registrerat nätvetk tillgängligt", det kan förstås bero på att Telia har utlokaliserat mobiltelefonverksamheten  till något lågprisland.

Just nu skiter jag i detta, tänker tappa upp ett hett bad och sjunka ner där.............................

                                                           Gomorron11 kommentarer:

 1. God morgon, verkar ingen bra start på en dag, men kanske pensionärslivet närmar sig liiite till när det är motigt. Att vara utan telefon är ju ingen höjdare vare sig det är måndag eller lördag eller någon annan dag. Själv lyckades jag med att få punktering på framdäcket på motorvägen från Arninge mot Åkersberga och hoppades jag skulle kunna köra bilen till verkstan, men fick ge upp 1-2 km före då det började ryka från däcket och det visade sig att det just inte fanns så mycket däck kvar :-) . Ringde Bärgningskåren som kom efter 45 min och bytte däck och en lite nota på 1 358 kr + nytt däck, så DET blev en dyr shopping. Jag frågade om det bara är kvinnor som ringer bärgning när man får punka men han sa att det var fiftyfifty vilket var skönt att höra.

  Hoppas din torsdag blir bättre framåt dagen.

  /Yvonne som åkter till Torre igen den 1 dec och är kvar till 20 dec. Maken, 61 år, slutar jobba sista nov så nu ska vi bli pendlare. Jag kan ju jobba därifrån så det känns härligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt att bli pensionist för din man. Att vara lite lite här och lite där. Så vill jag också ha det. Härligt liv.
   // Tommy 58 år.

   Radera
  2. Jag kan bara hålla med Tommy. Han har så rätt. För vissa gäller dock att inse att de redan är där. :-(
   // Leffe 65 år

   Radera
 2. Hola! Jaså, du har kontaktproblem precis som jag? Har fortfarande inget fast internet! :( Min mejlkonversation sedan två dagar med supportchefen i Sverige börjar bli lika ordrik som en mindre bok....
  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kanske skulle behöva utöka ordförrådet med några finska kraftuttryck?
   Inte för att det kommer att gå snabbare, men det brukar kännas bättre. :-)

   Radera
 3. Ja, hur klarade man sig förr i tiden innan mobiltelefonerna fanns... Eller för den delen innan telefonerna fanns överhuvudtaget? Fast när det gäller det senare så var det så länge sen så då fanns inte ens jag ;-)

  Hoppas det ordnar sig snabbt med mobilen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu finns ju tyvärr inte mobiltelefonen längre. Nu har det blivit en mobil dator med begränsad möjlighet att ringa. :-(

   Radera
 4. Fast å andra sidan kan dom ju inte ringa nu och pracka på dig en massa jobb. Så det är kanske inte så dumt ändå ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var skönt så länge det varade, fast meddelandena fanns ju där förstås......... :-(

   Radera
 5. God morgon!
  Jo, min telefon och mitt Internet fungerar, men jag kan inte logga in på min bank för mitt BankID vill inte samarbeta med mig. På banksupporten säger dom bara att jag ska avinstallera säkerhetsprogrammet och sedan installera det igen. Det har jag nu gjort 47? gånger utan resultat. Och inte kan dom göra utlandsöverföringar per tel. heller. Tur att man är garderad med andra banker och kort som man till nöds kan använda, även om dom kostar lite mer att nyttja.
  En sån här dag tycker vi nog alla att det var bättre/enklare förr, men när allt fungerar är det toppen med alla nymodigheter.
  rocio

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det ju........... Vi blir beroende av en massa finesser vi inte visste fanns och jättebesvikna när de se'n inte finns längre. :-)

   Radera