lördag 14 december 2013

Lördagen den 14 december

Jag skall inte tjata om det, men min planering gick käpp rätt åt h..e. igen. Det skulle bli en snabbresa till Malmö via ett litet jobb i Jönköping. Det lilla jobbet har nu växt sig stort och i värsta fall slutade resan här.

"Hemmet" i Jönköping körde dessutom brutalt över mina bantarplaner. Leffe hade bestämt att vara återhållsam med julborden i år.
Restaurangen på hotellet håller på att renoveras och de serverar endast buffe' och i går kväll bjöd man på ...............julbord.
Ja, kvällen var ändå förstörd, så det fick bli en öl också.

Utsikten var i alla fall hyfsad.

Jag har återigen fått problem med att lägga in bilder på bloggen och får jag ingen ordning på eländet, så slutar jag blogga. Jag tycker ju fortfarande att det är kul att skriva, men bloggen tar alldeles för mycket av min tid.

                                                                 Gomorron

JOO, såhär är det. Jag fick ett tillrättavisande av Preciosa. Det gnälls alldeles för mycket på den här bloggen och hon har rätt syrran.
Jag SKALL fixa det där med bilderna och jag SKALL INTE sluta blogga. Så är det och Tack Preciosa för sparken i ändan.  :-)

Glömde förresten att sätta in bilden från den fantastiska frukosten i morse och tro't eller inte, men jag retade mej inte ens på någon av de andra gästerna.


5 kommentarer:

 1. Hej

  Julbord är gott, alldeles för gott och onyttigt.

  Lotta

  SvaraRadera
 2. Gomorron Leffe!
  Ja som sagt du har det så bra men man måste gnälla också...Det är
  människans natur. Jag gnäller också men man har det bra om man tänker efter.
  Så kommer lite hemska saker i bland och då får man tackla det och
  försöka se det som att det blir ännu bättre efter lidandet man ska igenom :)
  Försöka de det som att man har bara denna tid och ta vara på den så bra
  som möjligt. Ha en bra dag, kram P ♥

  SvaraRadera
 3. Visst tar bloggen mycket tid, men det är absolut värt det med allt man har fått genom bloggen i form av vänner - både irl och i cyberspace.

  Man har rätt att både gnälla och pausa, men att lägga ner bloggen när du fortfarande tycker det är kul att skriva, det är ju inget alternativ.
  :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hola! Visst måste man få gnälla ibland - men man får ransonera sig tror jag. Man kommer ju ihåg ett antal kollegor genom åren som har varit riktiga gnällspikar och som aldrig har verkat vara riktigt nöjda förrän de har fått alla andra att också bli deprimerade... Hur många mornar har man inte kommit till jobbet på ett ganska muntert humör - och sedan har det bara tagit några minuter med en gnällspik som har skyndat till ens skrivbord så har man legat nere i skoskaftet och tyckt att det mesta har varit sk.t på jobbet, eller i Sverige, eller i världen...

  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
 5. God kväll!
  Ja, du ser själv, du har kommit en bra bit på väg mot förnöjsamhet och ett lugnt sinnelag när du inte ens bryr dig om dom andra gästernas uppförande vid frukosten. När dom dessutom är så många också. DET FINNS HOPP!! Jag har trott på dig hela tiden och nu vet jag ju att det inte var förgäves. Halleluja! (Det får man väl säga i juletid?)
  rocio

  SvaraRadera