söndag 8 december 2013

Söndagen den 8 december

Jajaja, då var det slut på vår minisemester igen, Karlsson åker hemåt i sin "nya" bil och Leffe fortsätter ränna runt i ekorrhjul.
Det hände inte så mycket i går. Vi hade sista biten från Gävle till Sollentuna att avverka och efter resan dagen innan kändes det inte så märkvärdigt.

Det var det inte heller och redan vid lunchtid anlände vi till slutmålet för resan.
Det var nu Karlsson äntligen fick träffa sin nya nya bil och efter min beskrivning förväntade hon sig inte nå't annat än en skrothög.
Glädjen blev desto större och hon verkade riktigt nöjd med sitt köp.
Jag hade lovat dra kablarna för motorvärmaren och det borde ju inte vara nå't större problem att dra en kabel från A till B. Tro't eller inte men det var det! Leffe är expert på att göra enkla saker hur svåra som helst.
I ärlighetens namn hjälpte bilskrället till och hade lagt en massa saker ivägen mellan A och B.
Nåja, efter en hel del kraftuttryck och klagovisor och flera timmar senare än planerat satt kabeln där.

I dag skall det bli en tidig hemfärd för Karlsson, Leffe tackar för denna gång och ser redan fram emot att själv få dra iväg uppåt om några veckor.

                                                                        Gomorron


3 kommentarer:

 1. Hola Leffe!
  Hoppas resan går bra nu då och att bilen är ett kap :-)
  Kram till Karlsson! P ♥♥

  SvaraRadera
 2. Vad bra att Karlsson blev glad över bilen - nu får hon köra försiktigt den långa vägen hem.

  Ha en fin andra advent!
  :-)

  SvaraRadera
 3. God dag!
  Hoppas att bilen blir till Karlssons belåtenhet, trots att det är en Saab. Detta tillönskas, något motvilligt dock, av en inbiten Ford-fantast. F.ö. anser vår gode vän trafikpolisen att Saab är den trafiksäkraste bilen som finns. Ha, ha, han "lurade" oss en gång att köpa en beg. Saab i Torrevieja mot bättre vetande, sedan blev det två Fordar på raken. Tilläggas bör att Saaben inköptes hos en bilhandlare vid namn Corleone, så man får väl skylla sig själv. Köper man bil av italienska m*a*f*f*i*a*n så...tja..
  rocio

  SvaraRadera