fredag 24 januari 2014

Fredagen den 24 januari

Ibland blir man riktigt stolt över att vara svensk!! Kapten klänning, Göran Lindberg, blir troligen frigiven i helgen! Detta trots Kriminalvårdens bedömningen att det finns stor risk för återfall.

Han verkar ha lyckats göra sig så illa omtyckt att man inte ens vill ha honom där innanför murarna. Och så handlar det förstås om att alla i vårt Svenska samhälle skall få en andra chans.
Han dömdes till ett fängelsestraff på 6 år och 6 månader och kommer nu ut efter att ha suttit inne i 4 år.

Ja, vad tror ni? Vad rör sig i huv'et på en gubbe som suttit inne i 4år, dömd för "sadistiska sexbrott". Vilken andra chans handlar det om för honom?
Framtiden lär utvisa hur det blev och vi måste ju chansa lite om vi skall kunna återanpassa kriminella till ett liv utanför murarna. Det är smällar man får ta, tjejerna får väl skylla sig själva........................

Den bästa lösningen enligt mitt tycke är att man på något sätt kunde slussa in honom i åldringsvården i stället och varför inte låta Carema Care ta hand om den vården.

Hur gick det för Leffe i går då? Joodå, jag gjorde som jag blev tillsagd och åkte hemåt för att i dag ta vid efter en kollega som harvat runt med ett problem på Sös i en dryg vecka och nu mer eller mindre höll på att gå in i väggen.
Jag hann precis hem när telefonen ringde och det visade sig att alla inte varit lika glada över min avfärd från Sundsvall. Kul, nu har man satt press på Leffe. Bli klar i dag, jobba gärna helg och försök vara i Sundsvall i början på nästa vecka.

Gissa vad som fyller upp  huv'et nu. Joo, dethär huset förstås..........................det skall vi bara ha!!


                                                                               Gomorron

15 kommentarer:

 1. God morgon. Ja, visst är det underligt system vi har att släppa en massa idioter lösa efter 2/3 av strafftiden trots att han bedöms som icke färdig för utslussning. Undrar hur länge det dröjer innan han gör något djävulskap igen. Jag tycker de kunde låsa in honom och kasta nyckeln.
  Det ser fantastiskt fint ut det där huset och utsikten är ju inte heller fy skam. Det förstår jag att det är svårt att släppa och det ser ju ut att vara i fint skick också, så att ni bara kan ha semester där :-) och inte jobba och slita mer än till husbehov.
  Ha en fin fredag och jobba inte ihjäl dig.
  /Yvonne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut Yvonne, detdär med att kasta nyckeln är en riktigt bra ide' :-)

   Det huset går inte att jämföra med vårt nuvarande renoveringsobjekt. Den biten känns lite tråkig, men å andra sidan brukar jag alltid alltid hitta nå't som måste byggas om. :-)

   Radera
 2. Hola! Ja, de här med Göran Lindberg är inte klokt... Man blir bara så arg!! Fast vad hjälper det? Huset är verkligen urgulligt! Har ni också en sån där liten atriumgård? Perfecto - ingen insyn! Ett hus vi hyrde i Torre för några år sedan hade en likadan och det var så mysigt att sitta och äta frukost där på morgonen. ;)
  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt, ingen ide' att hetsa upp sig för den idioten.

   Joo, det är en rätt så stor sådan dessutom. Vi måste bara
   ha det huset!! :-)

   Radera
 3. Hola Leffe!
  Ja det där svinet är nog bland det läskigaste som har förekommit i den
  branschen. Agiterade och höll föredrag om kvinnors rättigheter och
  sen förgrep sig våldsamt på mest unga flickor, barn. Kan knappast finnas
  värre typ av människa...Carema är nästan för lindrigt ändå :(
  Ha en bra dag/ Kram P ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo, det kanske är lite för lindrigt, men efter 4 år i kriminalvården är nog åldringsvård a la Carema ändå ganska tufft. :-)

   Radera
 4. God Förmiddag!
  Det är klart att ni ska ha huset som ligger í det bästa området på hela Costa Blanca! Ingen trafik, inga avgaser, trevliga grannar och en bra precident.
  Inger & Ingvar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det enda vi hitintills prövat på är de "trevliga grannarna" och det räcker gott och väl! :-)

   Radera
 5. Håller tummarna att huset blir ert! :-)

  SvaraRadera
 6. God dag!
  Då bristen på tonårsflickor är hög inom äldrevården i Sverige i dag, så torde väl en utslussning den vägen vara lämplig för "Kapten Klänning". Fast om "i brist på bröd tar man limpa" fortfarande gäller, så må "tanterna" bäva.
  Öppna nu plånboken och betala vad dom begär för huset! Håll inte på och knussla om ni verkligen vill ha det! Det ser väldigt fräscht ut, och framförallt har ni egen takterrass med stort förråd. Det har vi också, och det är det bästa med hela "sommarstugan". LYCKA TlLL!
  rocio

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns nog tyvärr inte ett kjoltyg som går säkert när den där kommer ut. :-)

   Plånboken är öppen och det västa är att den verkar vara öppen i botten också.
   Det är där problemet ligger............. :-(

   Radera
 7. 2 hatobjekt i en smäll. Både superäcklet Lindberg och Carema. Angående Lindberg borde ngn låsa och kasta bort nyckeln!! Men nu ngt trevligare ska på MC-mässa i Gbg imorgon, ska bli kul.

  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man önskar att han fick hjälpa Mille Markovic att skyffla koks där nere.

   Ha det så kul där och köp nu inget sjävmordsredskap. :-)

   Radera
 8. Svensk fångvård! Och vilken vård kan man ju fråga sig? Helt osannolikt!
  Vad gäller huset i Spanien så kan jag ibland tänka ; Om jag vill och önskar något riktigt mycket så händer det". Kanske det kan fungera för er också vad gäller huset. Det såg verkligen trevligt ut. Men visst ligger det en bit från Torrevieja?
  Lycka till med planerna.

  SvaraRadera