lördag 4 januari 2014

Lördagen den 4 januari

Gårdagen blev en riktigt seg upplevelse. Byggjobbarna hade kommit igång och det verkade som om de ville påtala sin närvaro genom att slamra lite extra.
 Som tur är jobbar inte en byggare så många timmar på en dag. Det är många och långa raster som skall avverkas och då är det kanske naturligt att man slamrar lite extra den korta stunden man är där.

Mot kvällen var det så äntligen dags att packa och börja släpa ut allt till bilen. Vem i helsike har släpat in allt detta och hur skall det få plats i bilen??

Nu är det mesta lastat, resten hämtar jag i dag och därefter är det en betydligt trevligare packning som hägrar!
När jag tittar ut och ser regnet ösa ner vet jag att hur dåligt vädret än är i Spanien, kan det aldrig någonsin mäta sig med vårt svenska skitväder.

Om någon till äventyrs skulle ha missat vad som händer på tisdag, får ni här två ledtrådar.


                                                                    Gomorron

4 kommentarer:

 1. God morgon!
  Anar jag en aning oenighet mellan dom olika hantverkarskråerna? Och vore det inte enklare att vara en kostymnisse med endast en laptop som arbetsredskap. Tänk så smidigt! Propert klädd varje dag, lätt läderväska att bära, möjlighet att "sitta i viktigt möte" närhelst man vill och en rejäl lön som grädde på moset. Nåja, i ärlighetens namn så finns det väl ett fåtal "arbetare" även bland dessa fina herrar. Kanske...
  rocio

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte så farligt som det låter, jag brukar tråka dem för det utan att de tar illa upp.. :-)
   Kostymnisse? Näedu, det har aldrig varit min stil och nu är det definitivt för sent. :-)

   Radera
 2. Jag fattade direkt redan på första ledtrådsbilden. Nu har dom väl gått väl lång? Först måla över spärrområdet och sen parkera där... Ni ska till Spanien, va? ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag förstod nästan att du skulle ta det på parkeringen, men det var ganska klurigt eller hur?

  SvaraRadera