tisdag 21 januari 2014

Tisdagen den 21 januari SISTA INLÄGGET

Mina vänner, det är med sorg i hjärtat jag till slut tvingats att inse att det blivit omöjligt för mej att fortsätta skriva blogg.
Bloggen har gett mej så mycket och jag har fått så otroligt många nya vänner.

Tyvärr finns det alltid någon som inte gillar vad man skriver och gör allt för att förstöra. Jag känner att måttet nu är rågat och det är viktigare att Karlsson och Leffe får fotsätta sitt liv ostörda.

Kanske går det att hitta en ny form för skrivandet. Kolla gärna in här igen någon gång i framtiden.

Tack, tack och tack skall ni ha för alla härliga kommentarer och för att ni funnits där som läsare!!

Kram på er allihop!

Leffe

Har kollat upp och det finns bloggar som går att lösenordsskydda, jag återkommer om det så snart jag börjat skriva.

                                   Nu känns det lite mer som en .....................

                                              GOD MORGON!!

28 kommentarer:

 1. Gomorron Leffe!
  Jag förstår er men det är trist. Finns alltid sjuka människor som ska förstöra.
  Tyvärr vinner dom också till slut. Men då har du gett någon glädje i alla fall och vi andra får stå ut. Men ni har alla vänner kvar och på ett eller annat sätt
  har vi kontakt hela tiden. Ingen fara med det.
  Kram P ♥♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, så får det inte bli, jag hittar en lösning och kommer att fortsätta på ett eller annat sätt. :-)

   Radera
 2. Hola! Åh vad tråkigt! :((((
  //Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Susan! Förhoppningsvis blir det bara en kortare paus, kollar en lite annorlunda lösning.

   Radera
  2. JIPPIE!!!!!!!
   //Susan

   Radera
 3. God morgon!
  Synd om bloggen skulle försvinna då den är morgonens höjdpunkt. Nu håller vi
  tummarna att det funkar med lösenordsskydd så du slipper inblandning av sjuka
  stollar. Goa vänner som du och Karlsson vill vi gärna följa varje dag.
  Kram Inger & Ingvar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det!! Jodå på nå't sätt löser det sig. Så lätt ger jag inte upp. :-)

   Radera
 4. Verkligen tråkigt, hoppas du hitter någon lösning så du kan fortsätta. Kommer att sakna dina inlägg, bland det första jag gör på morgonen är att läsa din blogg.

  Ha en fin dag
  Yvonne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojojoj, vad glad jag blir över alla snälla kommentarer!! :-)

   Radera
 5. Så tråkigt! Din blogg är det första jag läser varje morgon. Hoppas den kommer tillbaka på något sätt. Idag åker vi till Torre. Ha det så gott du och Karlsson.
  /Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Agneta! Jag blir så himla glad för alla positiva kommentarer! Ha en skön vistelse där nere och bloggen kommer nog tillbaka. Jag gillar ju att skriva och DET skall i alla fall INGEN kunna ta ifrån mej. :-)

   Radera
 6. Oj vad skönt att du hade skrivit till det där sista innan jag tittade in här, då blev det ju en riktigt GOD MORGON!
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, för dej blir det nog inte så kul. Jag kanske börjar skriva på Wordpress om det funkar med lösenords-skyddet. Du kommer att vara urless innan jag lärt mej hur den bloggen funkar. :-)

   Radera
 7. Hej
  Jag har läst din blogg under lång tid och aldrig lämnat någon kommentar -men för mig är den superviktig del av min vardag. Hoppas att du ändrar dig och skriver vidare. Ditt bloggande har hjälpt mig att få kontakt med "verkligheten" som jag sedan så lång tid saknat och saknar. Din blogg gör att man känner sig levande! För oss ensamma och utanför betyder du och ditt bloggande väldigt mycket.
  En trogen läsare

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK du trogne läsare!! Det var nog din kommentar som var droppen som fick mej på andra tankar. Aldrig trodde jag att min enkla vardagsblogg skulle kunna göra livet lite lättare för någon, men är det så, då MÅSTE jag helt enkelt fortsätta.

   Radera
  2. Stort tack! Jag blir otroligt glad och tacksam, TACK!
   En trogen läsare

   Radera
 8. Hola Leffe!
  Åh så tråkigt att Du slutar blogga. Jag läser ju Din blogg dagligen men har inte kunnat svara dig på pappdan. Startade direkt upp den fasta datorn för att beklaga att du måste sluta blogga. Hoppas att du kan fortsätta med Drömhuset i alla fall!
  Vi hörs eller syns mellan varven ändå.
  Hälsa Karlsson och kram/A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter det otroliga stödet jag fått, blir det nog en nystart med en lösenords-skyddad blogg. Jag tycker ju (oftast) att det är så roligt att skriva. :-)

   Radera
 9. God dag!
  Vad är det med vissa människor? Att lägga ner tid på att djävlas för andra på ett sånt simpelt, tarvligt sätt, så att en vanlig, trevlig, bloggare måste lägga ner sin blogg. Den har ju glatt oss så mycket och jag har tyckt att det har varit så kul att läsa dina "rappkäftade" inlägg och jag har kunnat kommentera med samma mynt s.a.s. Jag tänker också på "En trogen läsare" som i sin vardag känner sig ensam och utanför, men har glatt sig åt dina ord varje morgon. För framförallt hennes/hans skull, men naturligtvis för oss andra, hoppas jag att allt löser sig så att du kan återkomma med dina underfundiga och kluriga "problem" som du alltid tycks lösa på bästa sätt.
  Vi ses i Torrevieja! Hälsa Karlsson!
  rocio

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rocio!! Kommentaren från "En trogen läsare" berörde mej också väldigt mycket.
   Nej rocio, jag kan inte sluta, det blir en fortsättning. Jag har ju ett stort behov att få skriva av mej alla korkade funderingar. :-)

   Radera
 10. Hej Leffe!
  Har under längre tid läst din blogg med stor behållning. Min hustru likaså. Vi skrattar ofta högt åt dina, ofta inte så politiskt korrekta, kommentarer om allehanda händelser. Med sorg läste vi din blogg i morse...detta får inte vara sant! Därför måste du lova att vi som verkligen vill läsa dina tankar får göra det även i fortsättningen får eventuellt lösenord. Varma hälsningar från tomped och susgru, La Cinuelica, Punta Prima samt Reftele, Gislaved.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på er och TACK för stödet. Det är kul att upptäcka att så många trots allt orkar läsa vad jag skriver. Jag förstår förstås inte alls vad du menar med "ofta inte så politiskt korrekta".
   Lugn, ni kommer att bli utsatta för mina politiska analyser i framtiden också. :-)

   Radera
 11. Hej

  Vad tråkigt att du slutar,!! Det har blivit en trevlig vana att läsa bloggen varje dag, även om jag inte skriver ngn kommentar varje dag. Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta! Ja som du säkert redan läst, kommer det att bli en fortsättning. Tyvärr då skyddad med lösenord, men just nu ser jag ingen annan lösning.

   Radera
 12. NEEJ så trist.
  Man blir rent arg att det finns så galna människor. Hur man inte kan tycka om det du skriver är för mig en gåta. Jag håller fullständigt med övriga kommentarer. Jag läser bloggen varje dag och roas av ditt sätt att skriva om stort och smått. Den person som förstör ditt bloggande borde söka hjälp. Hen måste ju ha stora problem.
  Göran som heller aldrig kommenterat förut

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Göran och TACK för stödet! Ja, livet är inte alltid så lätt och det borde kanske räcka med att man SJÄLV strular till det ibland. :-)

   Radera
 13. Väldigt tråkigt att några personer skall kunna förstöra. Vad är det för fel? Önskar att ni kan lösenordsskydda bloggen och fortsätta skriva för det är väldigt trevlig läsning.
  Lycka till!
  Många tankar till er!

  SvaraRadera
 14. näää en morgon utan Leffe går int ....

  SvaraRadera