måndag 3 februari 2014

Måndagen den 3 februari

Om ni undrar varför jag skriver här igen, beror det på att det är enkelt att bara kopiera över ett inlägg från den andra bloggen hit. Jag kommer i fortsättningen att göra så ibland eftersom det tydligen är många som fortfarande går in och läser blogg.

I dag fick den finska envisheten sig ett riktigt eldprov. Även det andra försöket att publicera ett inlägg försvann. Nu gör jag ett sista försök och publicerar efter hand, bara för att kolla så det inte försvinner igen. OK........here we go.
Härligt de första två meningarna var i alla fall kvar efter att de blivit publicerade!
Troligen är det min övervakare, Spagettimonstret som tyckte inlägget var alldeles för tråkigt. Nåja, ni har vant er, då får han också göra det.
Det var inte mycket inspiration att hämta vare sig i Expressen eller Aftonbladet. En explosion i Malmö är inte speciellt upphetsande. Att ytterligare en kändis knarkat ihjäl sig, lyfter heller ingen på ögonbrynen för. Nu strömmar vännerna till och berättar om vilken fantastisk människa han var. Man måste nog dö för att bli riktigt uppskattad.
Miljöpartiet i Stockholm vill ge en "tak över huvud" garanti till alla rumäner som bor i tältläger i ytterområdena.  Tillsammans med Annie Lööfs upprop  till alla som inte trivs i hemlandet att bege sig till svenska ambassaden för att få asyl i Sverige, börjar det snart bli trångt på gatorna.
Gårdagen gick inte helt ovanligt i arbetets tecken. Det blev en step-up träning i lägenheten. Kabeldragning, upp och ner på stolar placerade på olika håll i rummet. Kul och föga intelligenskrävande, men fysiskt var det helt förödande.
Nu får ni än en gång stå ut med de bilder som ligger mej varmt om hjärtat just nu.
Först utsikten från Pian och Ingvars solterass mot vårt hus, det med den stora parabolen.
20140115_152647
Och så förstås, det som jag är gladast för ............äntligen har Karlsson fått en plats att plantera sitt apelsinträd på.
20140115_153137
Håll tummarna, för nu gör jag en sista uppdatering..............
                                              Gomorron

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar