Fortfarande lite uppgiven………….. renoveringen i lägenheten går för långsamt och utan gammakamera-problem att lösa blir jag rastlös.
Tomas Rudin, sossen som snattade whisky på Bolaget ger mej blandade känslor. Jag kan inte låta bli att tycka lite synd om gubben. Fast bara lite.
För det första är tillvägagångssättet så avancerat att det var garanterat inte första gången han gjorde det. För det andra är hans förklaring så otroligt korkad och förnedrande mot oss andra. Tror han på fullt allvar att den är trovärdig. Han ”glömde” att betala för Whiskyn, kom bara ihåg att han köpt två alkoholfria flaskor.
En alkis som akut behövde en sup, går genom kassan med en Whiskyflaska skavande i armhålan och glömmer bort att den sitter där……………………..
Som sagt , lite synd kan jag  tycka om honom. Hans politiska karriär är över, men han tjänar fortfarande 100.000 i månaden och det finns en annan förklaring till varför han gjorde det, men den får vi nog aldrig höra.
Nå’t som gjorde mej ohejdat förbannad, så förbannad att jag var tvungen stänga ner TV:n var ”Uppdrag granskning” och deras granskning av OS-skandalen i Sotji.
Bygget hade beräknats till 80 miljarder, redan det ett rekord i sitt slag. Notan i dag ligger på hisnande 330 miljarder varav c:a hälften gått ner i fickorna på byggare och politiker med hemliga bankkonton i skatteparadis.
Jag kan inte låta bli att tänka på detta varje gång någon ur avskummet ligger på La Mata stranden och jäser.  Ett är då säkert, ingen av dessa tillhör den ryska arbetarklassen.  Det är definitivt inte han, killen som vittnade om att han fått ett järnspett uppträngt i arslet när han klagade på den uteblivna lönen.
Sport och politik hör inte ihop försvarar sig IOK och företrädare för den svenska olympiska kommitte’n.  Någonstans borde det i alla fall finnas en övre gräns, men ingen vågar. Det är enklare att stoppa huv’et i sanden och fortsätta håva in mutorna.
                                        Gomorron