fredag 13 september 2013

Fredagen den 13 september

Såg ni?? FREDAGEN DEN 13...........vissa säger att det är en turdag, så i längden jämnar det ut sig och den  dagen är inte mer märkvärdig än de andra dagarna.

Kvällarna har blivit mörka och  morgnarna ligger inbäddade i dimma. Ja vi får väl ändå vara glada över den fina hösten vi fick och så småningom börja inse att sommaren snart är ett minne blott.


Arbetsdagen i går ville liksom aldrig ta slut. Solen hade lämnat himlavalvet innan jag vid 22-tiden återvände till hotellet.

Som tur var hade kocken på hotellet lika sena arbetsdagar och jag fick min efterlängtade hamburgare, den som höll modet och orken uppe de sista timmarna på jobbet.

Denna dag skulle det bli en lugnare sådan.  Just nu ser det inte riktigt så ut.. Jobbet här är långt ifrån klart, och Leffe har redan hittat ett nytt i Gävle,  något säger mig också att veckan håller på att ta slut.

                                                              Gomorron .

6 kommentarer:

 1. Fredagen den 13:onde... Nu måste man dessutom oroa sig för tisdagen den 13:onde. Det är ju "trevligt" att man får nya fobier mest hela tiden... ;-)

  SvaraRadera
 2. Joodu Ama, det är farligt att leva och jag tror inte på det där med den 13:e, jag tror alla andra dagar är minst lika farliga. :-)

  SvaraRadera
 3. Fredag den 13:onde gillas inte! Även om jag inte går omkring och är orolig hela dan, så har det dålig klang i mina öron.
  Önskar dig en bra helg/A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte............jag tycker jag är jättebra på att ha otur de andra dagarna också. :-(
   Ha en bra helg du också? :-)

   Radera
 4. Hola! Dimmigt passar ju bra såhär en fredagskväll! ;) Själv försöker jag spana efter ljuset i tunneln - ser det någonstans där borta på onsdag. :D Vi ska lotsa kompisar genom Ryans alla spärrar - de flyger med O Leary för första gången. Blir spännande!

  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
 5. Det är bra Susan! Förr eller senare måste alla få nöjet att pröva på O Leary's gästfrihet. :-)

  SvaraRadera