lördag 14 september 2013

Lördagenden 14 september

Det blev en sen kväll på jobbet i går kväll också och "hemmet" såg så mysigt och fint ut när jag äntligen fick komma hem. Har ni sett, hotellet blir en skidbacke på kvällen  när lyset är tänt.....


Det här blev jag också imponerad av. Om jag var ett värmeelement, skulle jag också vilja va' sådär stor.

Ja,som sagt, det blev en lång och tung  dag i går också och i dag återstår ett par timmars jobb i Gävle innan helgfriden äntligen sänker sig över Leffe.

                                                                       Gomorron

6 kommentarer:

 1. God morgon, vacker bild på hotellet måste jag säga. Helgfrid efter jobb i Gävle... för oss andra börjar helgen redan på fredag em :-)

  Nå, försök nu ha lite helg när du kommer hem. Här i Sthlms-trakten är det mulet, mulet och solen verkar vara låååångt borta.

  /Yvonne

  SvaraRadera
  Svar
  1. God morgon Yvonne!
   Joo, jag vet jag är inte som andra.............. :-(

   Nu äntligen blev jag klar här i Gävle, få se om det går att slappna av efter detta. :-)

   Radera
 2. Wow! Vilket imponerande element! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst e' det, man blir sååå glad!! :-D

   Radera
 3. Hola! Tur att inte maken läser din blogg Leffe. Efter 20 år med en man i VVS-branschen har jag lärt mig att det inte heter element - det heter radiator! Kan dela med mig av baskunskap nr 2 när jag ändå är igång: Det heter inte kran - det heter blandare! ;) Jag snubblar dock på orden ibland fortfarande och då gnisslar det i makens öron.... ;))))

  Buenas! //Susan

  SvaraRadera
 4. Man använder båda orden i dag, fast jag håller med om att radiator är det ursprungliga ordet för vattenburen värme. Däremot heter det el-element.
  Kran heter det fortfarande om man talar om en kran för enbart varmt eller kallt vatten, om vattnet blandas i kranen, då heter det blandare.

  SvaraRadera