torsdag 12 september 2013

Torsdagen den 12 september

I går blev jag lite för ivrig och får därför börja med en rättelse. Karlsson skall inte alls bli räddad i nästa vecka, hon sitter kvar en hel vecka till.
Det är förresten för jävligt att man kan gå ner 6 kilo och fortfarande se lika tjock ut och varför måste det sitta speglar överallt i ett hotellrum??
I går fick jag en annan Aha upplevelse, en försmak av vad som komma skall.......... mörkt när när man går till jobbet och mörkt när man kommer hem.
Och så ramlade det dåliga samvetet över mej när orken tog slut,inget vettigt blev gjort och paltkoman infann sig framför TV:n efter att ha tryckt i mej en Ceasarsallad igen.


Nåja, tryckt in och tryckt in............. det blev en hel del salladsblad kvarlämnat. Leffe börjar bli lite less på kanin-käket, dessutom tycker jag öronen börjat växa. Är det så man skall se ut efter detta, smal midja och långa öron??
På tal om Aha upplevelser, så hade Expressen, som alltid ägnar sig åt viktiga ämnen, gjort en utfrågning om ungdomars frukostvanor. Det är tydligen en trend bland de unga att "jag hinner inte"! Man hoppar över frukosten .
 Endi 20 säger "Jag bara hinner inte. När jag vaknar finns det en massa annat att tänka på, som vad man skall ha på sig t.ex."
Ja, det var nog så långt bort från min värld man kan komma, kanske håller jag på att bli gammal i alla fall??

Vad händer i dag då? Joo, en heldag i Falun...........minst. Det lär vara mörkt i kväll innan denhär   arbetsdagen förstått att den tagit slut.

                                                                          Gomorron

3 kommentarer:

 1. När jag var ungdom, för sisådär en hundra år sen, då åt jag inte frukost jag heller. Vaknade, sprang genom duschen och var på jobbet typ en halvtimme efter att jag vaknat. Men kuddavtrycket kvar i fejjan...
  :-)

  Synd att du tog fel på en vecka, men den som väntar på nåt gott...
  (blir ofta övervänt, som vi brukade säga hemma i Norrland :-) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fanns det duschar redan på den tiden?? :-)

   Joo, dom pratar konstigt där uppe...... :-

   Radera
 2. Hej!
  Att inte äta frukost har väl aldrig hänt mig. Men kanske är bra
  med tanke på hur det har gått :( Man hinner väl inte äta i kapp liksom...Eller så vräker dom i sig på kvällen :)
  Speglar är ett fördärv såg jag hos frissan i går.
  Men man får ta det med jämnmod inte hänge sig åt depperi :-)
  Kram P ♥

  SvaraRadera