lördag 30 november 2013

Lördagen den 30 november

Livet går lite i slow motion efter inbrottet. Jag trodde inte att det skulle beröra mej så mycket som det gjorde. Tack och lov hann de aldrig rota runt i huset och det känns i alla fall bra.
Skönt är det också att de två mötesdagarna är över och nu kanske livet kan börja återgå till vad det var innan eländet började.

Det får bli ett kort inlägg i dag också. När det inte känns roligt att skriva, är det bäst att låta bli.

                                                                   Gomorron

6 kommentarer:

 1. God morgon!
  Det är konstigt att ett inbrott kan påverka en så mycket egentligen. Det gäller ju "bara" materiella ting kan man tycka. Men det är väl själva intrånget i mitt alldeles eget, privata liv. Och så medför det ju ofta praktiska konsekvenser, som det här med inlagda uppgifter i datorn t.ex.
  Synd att du inte fick användning för basebollträet förresten, det hade nog känts mycket tillfredsställande kan jag tro...
  rocio

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog tur att han inte fick använda det :( Då hade han väl haft ytterligare en bostad på 6 kvm :-( Det är ju så synd om tjuvar, dom kan anmäla en för övervåld :) Kram P ♥

   Radera
  2. Jag hade gärrna suttit inne ett tag om jag bara fått använda basebollträet till lite "övervåld"
   . :-)

   Radera
 2. Det måste vara jättejobbigt när nån har gjort intrång i ens privata sfär, oavsett hur lång tid dom hann rota runt... :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det värsta egentligen är att komma hem efter att ha varit borta ett tag och tro att de varit inne igen..... :-(

   Radera
 3. För ngt år sedan var det en inbrottsvåg där vår lilleman bor, i Barnarp S om Jönköping. Grannen hade inbrott dagen innan julafton och även 3:e dag jul. Allt av värde försvann vid första inbrottet och vigselringarna vid det andra. Så skamligt. Sonen var vansinnig och beväpnade sig med en träpåk!! Vår lille (mammas o pappas älskling) är inte liten 192 cm och ca100 Kg.

  Kan berätta att på åkeriet där gubben arbetar där blir de av med flera hundra liter med diesel var och varannar vecka. Bryr sig polisen?? Icke. De bemödar sig inte ens att komma dit!! På ett litet åkeri betyder´detta en förlust på flera tusen kronor. Det är många mils körningar för att täcka förlusten.

  Lotta


  SvaraRadera